Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μαύρο ρόδο: Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει

    Αποκαλύψεις, μηχανορραφίες και ένοχα μυστικά έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 5 Απριλίου και την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 22:50.

    Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 05/04)

    Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο και τον αναγκάζει να επιστρέψει. Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι αναστατωμένοι και περιμένουν. Ο Πέτρος, όμως, βρίσκεται εκεί για να μαζέψει τα πράγματά του: μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ.

    Και όταν τη συναντά, της ανακοινώνει ότι κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή του. Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion. Η ιδέα του να είναι μασκέ, δεν αρέσει σε όλους. Κάποιοι όμως ενθουσιάζονται.

    Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο. Βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει. Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο για να αποσύρει τη μήνυση, εκείνη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Το βράδυ, στο reunion, ο Πέτρος πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ.

    Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 06/04)

    Ο Βίκος και ο Παράσχος καταστρώνουν ένα σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής.

    Ο Θέμης συναντά τη Φιλαρέτη και της αποκαλύπτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της. Το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει με όλη την παρέα να έχει μεθύσει. Πού θα περάσει το βράδυ του ο Πέτρος;

    Η Ελισάβετ, βλέποντας ότι ο Πέτρος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι, θορυβείται. Το πρωί τον καλεί στο τηλέφωνο και ακούει μία γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής…

    Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

    Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
    Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
    Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
    Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

    Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

    Μαύρο ρόδο: Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX