Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Μετά το Survivor πέρασα πολυποειδή εκφύλιση, δεν μπορούσα να μιλήσω»

    «Μετά το Survivor πέρασα πολυποειδή εκφύλιση, δεν μπορούσα να μιλήσω»

    «Μετά το Survivor πέρασα πολυποειδή εκφύλιση, δεν μπορούσα να μιλήσω»

    Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά από την «περιπέτειά» της στο Survivor μίλησε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, που βρέθηκε στην εκπομπή Splash του Epsilon.

    Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor, η Ελένη Χατζίδου παραδέχθηκε πως «μου βγήκαν πολλά θέματα μετά», και εξήγησε: Το πιο έτσι δυνατό και δύσκολο που πέρασα ήταν μία πολυποειδής εκφύλιση. Από παλινδρόμηση. Φοβερό, έτσι; Μου “έκαψε” τον λάρυγγα, πώς να σου το πω; Δύο μήνες ήμουν εκτός. Και όχι μόνο δεν μπορούσα να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν έβγαινα σε μαγαζιά που είχαν δυνατή μουσική».

    Η ίδια πρόσθεσε ότι το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε από το στομάχι, καθώς «δεν τρώγαμε τίποτα, μετά τρώγαμε άστατα, έπαθε σοκ ο οργανισμός, πόσο να αντέξει το στομάχι;».

    «Αυτά είναι πράγματα που περιμένεις, ότι μπορεί να πάθεις μια θλάση, ένα πρόβλημα με τις αρθρώσεις, με τενοντίτιδα ή ακόμα και τα γυναικολογικά, τα ορμονικά. Αυτό με την παλινδρόμηση και τις φωνητικές χορδές ήταν από τ’ άγραφα. Δηλαδή, ότι χειρότερο», ανέφερε ακόμα.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2kk2U9dz3Co

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ