Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μπιλ Μάρεϊ – Κέλις: Έρωτας με 30 χρόνια διαφορά

    Νέος έρωτας φαίνεται πως έχει ανθίσει στο Χόλιγουντ, μεταξύ του ηθοποιού Μπιλ Μάρεϊ και της τραγουδίστριας Κέλις.

    Σύμφωνα με την “The Sun” οι φήμες για πιθανή σχέση μεταξύ του 72χρονου και της 43χρονης, ξεκίνησαν όταν ο Μπιλ Μάρεϊ άρχισε να εμφανίζεται σε συναυλίες της Κέλις με πιο πρόσφατη αυτή στο Λονδίνο.

    Πηγές της “The Sun” λένε ότι το ζευγάρι ήταν επίσης μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο και «ήρθαν κοντά για λίγο» μετά την πρώτη τους συνάντηση στις ΗΠΑ. Οι δύο τους φέρεται να ανέπτυξαν συναισθηματικούς δεσμούς από τότε που πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Κέλις τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

    Υπενθυμίζεται ότι η εν διαστάσει σύζυγος του Μπιλ πέθανε το 2021.

    Ο σταρ του “Γκόστμπαστερς” φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Κέλις στο φεστιβάλ “Mighty Hoopla” στο Νότιο Λονδίνο και το ζευγάρι πόζαρε επίσης μαζί για μία φωτογραφία στα παρασκήνια.

    Άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον ανέφερε πως πριν από το συγκεκριμένο φεστιβάλ, ο ηθοποιός έχει πάει και σε άλλες συναυλίες της τραγουδίστριας και πως το πένθος που πέρασαν και οι δύο πρόσφατα, έχει δημιουργήσει ένα δεσμό μεταξύ τους.

    «Ό,τι κι αν είναι αυτό που τους έφερε κοντά, και όσο απίθανο και αν φαίνεται, είναι και οι δύο ελεύθεροι και διασκεδάζουν παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας» προσέθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ