Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μπισμπίκης – Μπεκιάρη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο που… δεν έχουν πάρει – «Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης…»

    Στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

    Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην On Time τόνισε ότι «γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για τη σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα 10χρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες».

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι «θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα» και πρόσθεσε:

    «Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ