Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα

    Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα

    Με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κροκοπαραγωγών, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος των κροκοπαραγωγων, ο κ. Θεοφύλακτος αποτέλεσε το βασικό συνδετικό κρίκο μεταξύ κροκοπαραγωγών και κυβέρνησης, τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του βουλευτή, στη μεγαλειώδη επιτυχία για την τοπική και εθνική οικονομία, της σύναψης συμφωνίας με την Κίνα για την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης. Είχε προηγηθεί η πρόσφατη συνάντηση, παρουσία του βουλευτή στο γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

    Πλέον όπως τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, μένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγωγής, κάτι που αναμένεται να δώσει πνοή στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

    Απο τη μεριά του ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του στους κροκοπαραγωγούς και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

    Ο κ. Θεοφύλακτος στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κρόκου. Συνεχίζοντας την σταθερή τους συνεργασία ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στον προγραμματισμό της κυβέρνησης που αφορά σε ζητήματα της τρίτης ηλίκιας.

    Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα

    Καλός γνώστης της περιοχής του “Τσιαρτσαμπά” ο κ.Θεοφύλακτος συζήτησε με κατοίκους και προσωπικούς φίλους της Ελίμειας, οι οποίοι έθεσαν σημαντικά θέματα που αφορούν στον Κρόκο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ευχήθηκαν από καρδιάς στον κ. Θεοφύλακτο καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ