Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέες ομάδες, «μπηχτές» και βουρ για ατομικό

    Άλλαξαν όλα στο Survivor All Star μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες. Οι οκτώ που έμειναν, μπαίνουν σε ατομικό mood πια. Αλλά πρώτα, άλλαξαν οι ομάδες ξανά.

    Με τη φυγή της Μελίνας Μεταξά, οι παίκτες του Survivor All Star έμειναν οκτώ και έτσι ο επόμενος αγώνας ασυλίας, τον οποίο θα δούμε τη Δευτέρα 19.06.2023, θα είναι ατομικός.

    Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι ξεκινά η 24ωρη ψηφοφορία για τον δημοφιλέστερο παίκτη του Survivor All Star.

    Από αυτή την κατάταξη θα προκύψει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει μετά τους αγώνες ασυλίας και δεν θα γίνεται εβδομάδα ψηφοφορία του κοινού, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και η επιστροφή στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι. 

     

     

    Πριν φτάσουν στο ατομικό οι παίκτες, ο Γιώργος Λιανός είχε και μια άλλη… έκπληξη. Έγινε αγώνας κατάταξης και οι δυο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης, ήταν οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων.

    Σε αγώνα κατάταξης μεταξύ των δυο, η Χρυσαειδή επικράτησε και διάλεξε πρώτη. Επί της ουσίας «μεταπήδησε» στους Κόκκινους και έτσι οι δυο ομάδες έχουν πλέον από 4 παίκτες.

     

     

    Ο τρόπος επιλογής αλλά και τα νέα δεδομένα συζητήθηκαν αρκετά μετά τον αγώνα επάθλου, όπου οι Κόκκινοι επικράτησαν και η Στέλλα Ανδρεάδου, η μοναδική γυναίκα των Μπλε που έπαιξε και με τις δυο αντιπάλους της, έκανε 14 run, έκανε ρεκόρ και αποθεώθηκε απ’ όλους.

     

     

     

     

     

    Τα έβαλε με το ζεύγος ο Βασάλος

    Πριν έρθουν τα… πάνω κάτω, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    «Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως “ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους Μπλε”. Ναι, κάνω παρέα με τους Μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα;

    Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, “έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας”. Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του», είπε.

    «Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

     

    Αργότερα δε, μετά τις ανακοινώσεις, οι τρεις τους είχαν νέο γύρο… τζαρτζαρίσματος, με το ζευγάρι να κάθεται μόνο του στη βροχή (!) και τον Βασάλο να τους λέει να πάνε στην καλύβα με τον ίδιο και τους Μπλε. «Δεν μυρίζουν τα πόδια μου, ούτε των παιδιών».

     

    Στο έπαθλο, πάντως, κανείς δεν έδειξε να έχει πρόβλημα με κανέναν. Εκτός από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τα έβαλε ξανά με τον Σάκη Κατσούλη…

     

    Survivor All Star: Αύριο στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ