Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νίνο – Γιατί πήρα 25 κιλά

    Νίνο – 100 φορές

    «Δεν μπορούσα να περπατήσω», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής

    Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY!» παραχώρησε ο Νίνο και μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στον γάμο του και στην καθημερινή του ζωή η πατρότητα.

    «Τα μεγάλα γεγονότα σίγουρα σε επηρεάζουν. Το ότι έγινα πατέρας δεν σημαίνει ότι άλλαξε ο χαρακτήρας μου, αλλά η ζωή και η καθημερινότητά μου. Πάντα ήμουν ευαίσθητος, αλλά σε μένα αυτό δεν λειτούργησε έτσι. Νιώθω τέλεια με τον γιο μου», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

    Ο Νίνο ακόμη δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα του και δήλωσε: «Όταν έχω νεύρα, ναι, θα το δείξω. Έχω εκρήξεις θυμού, όπως έχω και εκρήξεις χαράς. Και δε θα προσποιηθώ. Είμαι συνέχεια ο εαυτός μου, που σημαίνει ότι είμαι ταυτόχρονα χίλιοι διαφορετικοί άνθρωποι. Όλοι ρόλοι δεν είμαστε; Αλλιώς στο σπίτι μας, διαφορετικοί στη δουλειά μας, άλλοι με τους φίλους μας».

    Παραδέχεται όμως τα λάθη του ο τραγουδιστής;

    «Τα παραδέχομαι, αλλά μπορεί να μου πάρει καιρό μέχρι να τα καταλάβω. Έχω πληγώσει ανθρώπους, αλλά άθελά μου. Επίσης, ένα μεγάλο λάθος μου ήταν ότι μέσα σε ένα χρόνο, πήρα 25 κιλά και, κυριολεκτικά, δεν μπορούσα να περπατήσω. Χωρίς λόγο, απλά αφέθηκα. Ήταν κάποιο από τα διαλείμματά μου, όπου είχα αποσυρθεί για να δω τα πράγματα πιο ήρεμα»,εξηγεί.

    Τέλος αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που του έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού και είπε: «Πριν μάθω τι σημαίνει αυτό, ένιωθα ότι δεχόμουν επίθεση από 500 άτομα. Όταν με έβριζαν κάποιοι στην τηλεόραση και στα περιοδικά, νόμιζα ότι ήταν κάτι προσωπικό. Άργησα να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ