Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ναταλία Γερμανού – Ελίνα Παπίλα: Η συνάντηση στον «αέρα» και το δώρο… για το μάτι

    Η Ναταλία Γερμανού και η Ελίνα Παπίλα «συναντήθηκαν» τηλεοπτικά, μέσω βιντεοκλήσης ενώ ήταν και οι δύο στον αέρα των εκπομπών τους.

    «Ήταν κανονισμένο. Δεν θα πούμε στους τηλεθεατές μας ότι ήταν ξαφνικό. Αντιμετωπίζουμε τους τηλεθεατές μας με αγάπη, ειλικρίνεια, όπως θέλουμε να αντιμετωπίζετε και εσείς εμάς. Το στήναμε καιρό και τώρα θα το κάνουμε. Θα πάρω Face time την αγαπημένη μου Ελίνα Παπίλα, που έχει τώρα εκπομπή ζωντανά στον ΑΝΤ1» είπε η Ναταλία Γερμανού και κάλεσε την Ελίνα Παπίλα.

    Η Ελίνα Παπίλα σηκώνοντας το τηλέφωνο ρώτησε χιουμοριστικά την παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»: «Με παίρνεις τηλέφωνο την ώρα που είμαι στον αέρα»; Με την Ναταλία Γερμανού να της απαντά πως: «Βεβαίως γιατί αυτή είσαι και αυτή είμαι και αυτή είναι η ομάδα σου και αυτή είναι η ομάδα μου».

    Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για κάποια λεπτά, εκφράζοντας την αγάπη τους η μία προς την άλλη. Μάλιστα η Ελίνα Παπίλα είπε: «Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και μ΄ έχετε βάλει απέναντι». Ενώ στο τέλος έκανε δώρο στην Ναταλία Γερμανού και ένα κολιέ με ματάκι, για να την προστατεύει από το κακό μάτι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ