Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ξαφνικός έλεγχος στο σπίτι της Καϊλή στο Ψυχικό

    Τώρα αποφάσισαν οι αρχές να διεξάγουν έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, όπως επίσης και της αδερφής της στην Κηφισιά για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate. Η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό παρουσία Βέλγου εισαγγελέα, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις βελγικές δικαστικές αρχές. Παρόμοια έρευνα έγινε και στο σπίτι της αδερφής της.

    Στο πλαίσιο της έρευνας φέροντα να κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Είναι εντυπωσιακό ότι η έρευνα των αρχών στο σπίτι της Καϊλή πραγματοποιείται έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Qatargate, ενώ η ίδια έχει πλέον αποφυλακιστεί.

    Τον περασμένο μήνα, οι βελγικές αρχές είχαν αποφασίσει ότι η Ελληνίδα πολιτικός μπορεί να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης και να αποφυλακιστεί, έχοντας περιοριστικούς όρους.

    Να σημειωθεί ότι από τον Δεκέμβριο του 2022 η Καϊλή επρόκειτο να ελεγχθεί και από τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές μετά από εντολή του τότε προϊσταμένου της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστου Μπαρδάκη.

    Μάλιστα, η παραγγελία είχε τον χαρακτήρα του κατεπείγοντας και είχε ανατεθεί σε δύο επίκουρους εισαγγελείς.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ