Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Τομ Χανκς προορίζεται για Τζεπέτο στο νέο «Πινόκιο» της Ντίσνεϊ

     

    Ο Τομ Χανκς προορίζεται για Τζεπέτο στο νέο «Πινόκιο» της Ντίσνεϊ

    H εξαιρετική δουλειά που έκανε στα 2 «Πάντινγκτον» ο Πολ Κινγκ, τον έφερε κοντά στα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ για φιλόδοξες παραγωγές. Στις αρχές της χρονιάς μαθεύτηκε η συμφωνία του με τη Warner για το reboot του «Willy Wonka», ενώ λίγο μετά ήρθε η σειρά της Ντίσνεϊ, που εξακολουθεί να στραγγίζει τον κλασικό κατάλογό της με live action μεταφορές των κινούμενων σχεδίων της.

    Ο Κινγκ λοιπόν ήταν ο εκλεκτός της εταιρίας για το «Πινόκιο», ένα project με το οποίο ασχολήθηκε πολύ ο Σαμ Μέντες αλλά τελικά αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο. Η ταινία βασίζεται στην κλασική ιστορία του 1883, στην οποία ένας ξυλουργός κατασκευάζει μια μαριονέτα που ζωντανεύει μαγικά και επιθυμεί να γίνει πραγματικό αγόρι, αποτελούσε ανέκαθεν ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ανάλογο. Η πιο γνωστή μεταφορά είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ το 1940, ενώ η πιο πρόσφατη, η καταστροφική εκδοχή του Ρομπέρτο Μπενίνι το 2002.

    Έχοντας ως δεδομένο πως στο ρόλο του Πινόκιο θα δούμε ένα φρέσκο πρόσωπο (πιθανότατα σε performance capture για να μεταμορφωθεί με τα απαραίτητα CGI), το «βαρύ» όνομα πέφτει πάνω στον ξυλουργό Τζεπέτο. Εκεί η Ντίσνεϊ φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τόμ Χάνκς, η στοργική φιγούρα του οποίου μοιάζει ιδανική για το ρόλο

    Να θυμίσουμε πως η Ντίσνεϊ έχει ήδη δρομολογήσει τις «ζωντανές» εκδοχές των: ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», το σίκουελ του «Βιβλίου της Ζούγκλας», μια διασκευή στα «101 Σκυλιά της Δαλματίας» με τίτλο «Κρουέλα», το σίκουελ του «Maleficent», τα «Ντάμπο», «Τζίμι και το Γιγαντοροδάκινο», τον «Αλαντίν», τη «Μικρή Γοργόνα», το «Sword in the Stone», την «Τinker Bell», τη «Μουλάν» και μία ταινία εμπνευσμένη από την τελική σεκάνς της κλασικής «Φαντασίας» (τη «Νύχτα στο Φαλακρό Βουνό»). Παράλληλα, την ιστορία του Πινόκιο θα διηγηθεί και ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, τη «σκοτεινή» εκδοχή της οποίας ετοιμάζει για το Netflix.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ