Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Sullivan Stapleton μιλά για την πιθανότητα τρίτης ταινίας για τους 300

    300

    Μετά από την εξαιρετική έναρξη που είχε το sequel του 300, 300: Rise of an Empire, ο Sullivan Stapleton, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι, κάτι που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός για ένα ολόκληρο εξάμηνο από οποιαδήποτε δραστηριότητα, ανάμεσα τους ήταν και η διαφήμιση της ταινίας, τώρα δήλωσε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα τρίτης ταινίας.

     

    Ο Stapleton, ο οποίος έχει το ρόλο του Στρατηγού Θεμιστοκλή στην ταινία, δήλωσε ότι ελπίζει η Warner Bros. να τον καλέσει για τη συνέχεια αφού υπάρχει μπόλικο υλικό να εκμεταλλευτεί ενώ αν αυτό δεν γίνει πραγματικότητα τότε θα έμενε ικανοποιημένος με το να συνεργαστεί για άλλο project με την εταιρία, δείχνοντας ικανοποίηση για τη συνεργασία τους. Η πρώτη ταινία ήρθε το 2007 από τον Zack Snyder, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο και για τις δύο ταινίες με τον Kurt Johnstad, και απέδειξε τις εντυπωσιακές οπτικές του ικανότητες ενώ η δεύτερη ταινία είχε για σκηνοθέτη τον Noam Murro. Η πρώτη με 65 εκατομμύρια προϋπολογισμό κέρδισε 456 εκατομμύρια και η ελπίδα είναι ότι και η συνέχεια που έχει 110 εκατομμύρια προϋπολογισμό να φτάσει σε παρόμοια επίπεδα. Οι παραγωγοί της ταινίας πάντως έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τρίτη ταινία.

     

    Ο Sullivan Stapleton για το 2013 είχε το Gangster Squad και για το 2014 το 300: Rise of an Empire ενώ έχει ήδη έτοιμα τα Kill Me Three Times και Cut Snake. Από το 2011 ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη πρώτη σειρά του Cinemax, Strike Back, η οποία ήταν η δεύτερη σεζόν της σειράς, που συνεχίστηκε, όταν το Sky το 2010 αποφάσισε να μην ανανεώσει για δεύτερη σεζόν. Ο ηθοποιός έχει μέχρι τώρα την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη σεζόν και σύντομα το φθινόπωρο λογικά θα έχει την πέμπτη και τελευταία, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί αργότερα λόγω του τραυματισμού του.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ