Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πέμπτη μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών το νέο «Avengers»

    Πέμπτη μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών το νέο «Avengers»

    Πέμπτη μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών το νέο «Avengers»

    Άργησε να προβληθεί στην Κίνα, αλλά όταν το έκανε πρόσθεσε άλλα 200 εκατ. δολάρια στις εισπράξεις του και έγινε η πέμπτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Ο λόγος για το νέο «Avengers», ή «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» όπως είναι ο πλήρης ελληνικός τίτλος.

    Τρεις εβδομάδες μετά από την πρεμιέρα της στον υπόλοιπο κόσμο, η τελευταία ταινία της Disney και της Marvel το περασμένο Σαββατοκύριακο πρόσθεσε στις εισπράξεις της επιπλέον 61,8 εκατ. δολάρια από τις ΗΠΑ και 281,3 εκατ. από 55 χώρες στον υπόλοιπο κόσμο, με τα 200 να προέρχονται από το εντυπωσιακό άνοιγμα στην Κίνα.

    Η ταινία έχει κερδίσει συνολικά 547,8 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ και 1,059 δισ. δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο, φέρνοντας το σύνολο στα 1,607 δισ. δολάρια. Πλέον είναι η πέμπτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, εκτοπίζοντας από τη συγκεκριμένη θέση το πρώτο «Avengers» του 2012.

    Ποιες ταινίες παραμένουν μπροστά της; Τα δύο μεγαθήρια του Τζέιμς Κάμερον, «Avatar» και «Τιτανικός» βρίσκονται στην πρώτη και τη δεύτερη θέση με 2,788 και 2,187 δισ. δολάρια αντίστοιχα, ενώ τρίτο έρχεται το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» με 2,068 δισ. και τέταρτο το «Jurassic World» με 1,671 δισ. Θεωρείται σίγουρο ότι το νέο «Avengers» θα ανέβει τουλάχιστον μία θέση και δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και το «Star Wars».

    Οι χώρες όπου το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» είχε την καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής, πέρα από τις ΗΠΑ, είναι η Κίνα με 200 εκατ. δολάρια, η Κορέα με 86,6 εκατ., το Ηνωμένο Βασίλειο με 82,1 εκατ., η Βραζιλία με 55,6 εκατ. και η Ινδία με 41 εκατ. δολάρια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ