Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Παίκτρια του «My Style Rocks» είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» – Η ανάρτησή της στα Social Media

    Η τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» προβαλλόταν από το Mega από το 2007 έως το 2009 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό, με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης και ισχυρό κοινό ακόμα και στις επαναλήψεις της.

    Αν και η σειρά είχε θετική ανταπόκριση, το κανάλι επέλεξε να μην συνεχίσει την παραγωγή τρίτης σεζόν μετά τον δεύτερο κύκλο. Ο Γιάννης Μπέζος, ο πρωταγωνιστής, της σειράς, ανέλαβε την ευθύνη για την απόφαση να τελειώσει στο… pick της.

    «Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός, Μπελέν Ρουέδα, τον ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ».

    Τελικά, το κανάλι δημιούργησε μια τηλεταινία που προβλήθηκε τη σεζόν 2009-10 και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2009, ένα επεισόδιο που αποτέλεσε την ολοκλήρωση της σειράς.

    Κατά τη διάρκεια των 61 επεισοδίων που προβλήθηκαν στους δέκτες μας, πλειάδα ηθοποιών πέρασε από τη σειρά, με ορισμένους να υποδύονται μεγαλύτερους και κάποιους άλλους μικρότερους ρόλους.

    Ανάμεσα σε αυτούς, υπήρξε και μία νεαρή ηθοποιός, που έκανε τότε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Ο λόγος για τη Σελένη Φωτιάδη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks».

    Συγκεκριμένα, η Σελένη υποδύθηκε τη μαθήτρια, συμμετέχοντας σε σκηνές στην τάξη του Μάρκου και της Εύας, με τους οποίους, σύμφωνα με το σενάριο, ήταν συμμαθήτρια.

    Σημειώνεται ότι η Σελένη Φωτιάδη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του σόου μόδας του ΣΚΑΪ, καθώς αρκετά συχνά διεκδικεί το έπαθλο, καταβάλλοντας καθημερινά προσπάθεια, προκειμένου να εντυπωσιάσει με τα outfits της.

    Μάλιστα έκανε κι ένα Instagram Story μέσα από το οποίο δήλωσε «Μία από τις πιο γλυκές μου αναμνήσεις. 2009. Ευτυχισμένοι Μαζί».

    Παίκτρια του «My Style Rocks» είχε παίξει στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» – Η ανάρτησή της στα Social Media

    Η Σελένη Φωτιάδη είναι ηθοποιός-performer και έχει εκδώσει δύο βιβλία – ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή. Αυτή την περίοδο είναι μέλος θιάσου που ετοιμάζει παράσταση με έντονο κοινωνικό μήνυμα για την έμφυλη βία.

    Όπως έχει δηλώσει η ίδια, στο “My Style Rocks” επιδιώκει να δείξει ένα νέο πρότυπο μόδας, εικαστικό και θεατρικό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ