Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Παρέα με τον Loki θα κάνει ηθοποιός του Game of Thrones

    Η Kate Dickie, που είναι γνωστή μέσα από τον ρόλο της Lysa Arryn στην σειρά “Game of Thrones”, θα είναι η νέα προσθήκη της δεύτερης σεζόν του “Loki”.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο ρόλος της είναι μέχρι στιγμής άγνωστος (αν και πολλοί την θέλουν να γίνεται κακιά στα νέα επεισόδια), αλλά ξέρουμε ότι θα την δούμε πλάι στους Tom Hiddleston στον ομότιτλο ρόλο, Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, ophia Di Martino ως Sylvie, Eugene Cordero ως Casey, Tara Strong ως Miss Minutes και Rafael Casal και Ke Huy Quan σε – επίσης – άγνωστους ρόλους.

    Το “Loki” ανακοινώθηκε ότι ήταν η live-action σειρά που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης για το Disney+, αφήνοντας πίσω του τα “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier” και “Hawkeye”. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκίνησαν το καλοκαίρι και έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, έναντι της πρώτης σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα. Οι Justin Benson και Aaron Moorhead έχουν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και ο Eric Martin έχει γράψει το σενάριο. Ο Hiddleston και οι Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Michael Waldron είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Πέρα από το “Game of Thrones”, η Dickie είναι γνωστή και μέσα από τις σειρές “Tinsel Town” (2000-01), “The Pillars of the Earth” (2010), “By Any Means” (2013), “The Frankenstein Chronicles” (2015), “The Cry” (2018), “The Nest” (2020) και “Inside Man” (2022), ενώ έχει παίξει και στις ταινίες “Red Road” (2006), “Prometheus” (2012), “Filth” (2013), “The Witch” (2015), “Couple in a Hole” (2016), και “Star Wars: The Last Jedi” (2017).

    Παρέα με τον Loki θα κάνει ηθοποιός του Game of Thrones

    Δείτε τα πάντα από Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες των συνδρομητών το καλοκαίρι του 2023. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ