Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ποια είναι η νέα συνοδός του Γιώργου Μαυρίδη;

    Ποια είναι η νέα συνοδός του Γιώργου Μαυρίδη;

    Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είχαν μια σύντομη σχέση η οποία κράτησε περίπου μια σεζόν, όσο δηλαδή και το τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε ο tattoo artist με το όνομα Beat Buzzer.

    Σχεδόν ταυτόχρονα με το τέλος του Beat Buzzer ήρθε και το τέλος της σχέσης του Γιώργου Μαυρίδη με τη Νικολέττα Ράλλη με τον παρουσιαστή να δηλώνει ότι ” Οι γυναίκες έρχονται και παρέρχονται, μονάχα η μάνα μένει” τονίζοντας παράλληλα και την αγάπη του για τη Μόλι τη θηλυκή σκυλίτσα του.

    Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι επρόκειτο για μια σχέση η οποία χτίστηκε πάνω στο boostάρισμα της εκπομπής του αφού η πρώην σύντροφός του ήταν η πιο συχνή καλεσμένη σε αυτή. Και σε αυτό όμως ο παρουσιαστής είχε απάντηση την οποία έδωσε στο Νίκο Μουτσινά: «Η Νικολέττα κέρδιζε ανά επεισόδιο και έβγαινε. Ήταν πραγματικά πολύ καλή»

    Πριν λίγες ημέρες ωστόσο και ενώ είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το χωρισμό τους, ο Μαυρίδης εθεάθη στο Casablanca στη Θεσσαλονίκη μαζί με μια παρέα και συγκεκριμένα με μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία συνομιλούσαν πίνοντας το ποτό τους. Μια απλή φίλη ή κάτι παραπάνω;

    Ποια είναι η νέα συνοδός του Γιώργου Μαυρίδη; Ποια είναι η νέα συνοδός του Γιώργου Μαυρίδη;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ