Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;

     

    Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες;

    Ζήσε, χωρίς όρια και δικαιολογίες. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Δεν χρειάζεται να έχετε τη φοβερή δουλειά ή να ντύνεστε με την τελευταία λέξη της μόδας. Αρκεί αυτό που κάνετε να σας αρέσει και να σας ικανοποιεί. Πάντα θα υπάρχουν οι καλές ή οι κακές στιγμές, όμως μην τις αφήσετε να σας πάρουν από κάτω. Οι άντρες γοητεύονται από τις γυναίκες που αγαπούν τη ζωή και το δείχνουν κάθε στιγμή. Μια γυναίκα η οποία είναι ενθουσιασμένη πάντα γοητεύει έναν άντρα. Αμέσως, θα σκεφτεί ότι θα περάσει καλά μαζί της.

    Μην αλλάξεις για κανέναν αυτό που είσαι

    Σε αντίθεση με αυτό που πολλές γυναίκες πιστεύουν, οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι πραγματικά ο εαυτός τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να δείχνεις μόνο την αρνητική σου πλευρά ή να δείχνεις ότι όλα είναι καλά ενώ δεν νιώθεις έτσι. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής με ό,τι νιώθεις, χωρίς όμως να γίνεσαι γκρινιάρα ή εκνευριστική. Και μη ξεχνάς, όταν ένας άνδρας νιώσει ότι είσαι αληθινή μαζί του δε θα μπορεί να σου αντισταθεί.

    Καλόπιασε έναν άνδρα, χωρίς όμως να γίνεις και το «σκυλάκι»του

    Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι αν είναι υποτακτικές και κολακεύουν τους άντρες τότε εύκολα θα τους κατακτήσουν. Αυτό είναι μεγάλο λάθος! Στην αρχή μπορεί να λειτουργήσει, αλλά στην πορεία έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όλοι γινόμαστε καχύποπτοι με ανθρώπους που μόνο μας καλοπιάνουν και στο τέλος τους απομακρύνουμε από κοντά μας γιατί δεν τους εμπιστευόμαστε. Όπως επίσης δεν εκτιμάται μια γυναίκα όταν λέει σε όλα «ναι» , όταν δεν έχει προσωπική άποψη ή όταν δεν υψώνει κάποια στιγμή το ανάστημά της. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους μία γυναίκα και όχι ένα υπάκουο «σκυλάκι»! Αν υποβιβάσεις λοιπόν τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε «εξυψώσει» ο άνδρας. Κανένας δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλον. Όποτε εάν του φερθείς ισότιμα έχεις κερδίσει την καρδιά του.

    Να δείχνεις και να αισθάνεσαι όσο καλύτερα γίνεται

    Φρόντισε το σώμα κα το ντύσιμό σου. Δεν χρειάζεσαι να ντύνεσαι κάθε φορά με τα πιο ακριβά κομμάτια της αγοράς. Προσπάθησε να συνδυάσεις σωστά και έξυπνα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου.Να περιποιείσα τον εαυτό σου. Προσπάθησε να τρως υγειηνά, να κάνεις κάποιεσ ασκήσεις, χωρίς όμως να καταπιέζαι. Εάν δείχνεις, μυρίζεις και αισθάνεσαι όμορφα, είναι ένας αχτύπητος συνδυασμός που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ