Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων

    Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων ανακοίνωσε η Attica Bank. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τον Ιούνιο του 2023 και θα έχει διάρκεια 12 μηνών.

    Με το Πρόγραμμα Ανταμοιβής η Attica Bank παρέχει προστασία στους πελάτες της με στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου από ενδεχόμενες μελλοντικές αυξήσεις στα επιτόκια και επιβραβεύει τη συνέπεια με μείωση των επιτοκίων αναφοράς (Βασικό Επιτόκιο ΕΚΤ, Euribor 1 μηνός, Euribor 3μήνου), όπως είχαν διαμορφωθεί την 31η Μαρτίου 2023, μειωμένα κατά 20 μονάδες βάσης (0,20%) καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος. Ενδεικτικά, τα επιτόκια αναφοράς θα διαμορφωθούν ως εξής: Βασικό Επιτόκιο ΕΚΤ σε 3,30% από 3,50% στο τέλος Μαρτίου, Euribor 1 μηνός στο 2,715% από 2,915% και Euribor 3 μηνών σε 2,838% από 3,038% αντίστοιχα.

    Εάν κατά τη 12μηνη περίοδο τα επιτόκια αναφοράς μειωθούν σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που προβλέπονται στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής, οι μειώσεις θα υπολογιστούν αυτόματα στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων και οι πελάτες θα επωφεληθούν πλήρως από τη νέα αναπροσαρμογή.

    Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων εντάσσονται όλα τα στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου προς ιδιώτες τα οποία έχουν εκταμιευθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Προϋπόθεση ένταξης αποτελεί το δάνειο να μην εμφανίζει ληξιπρόθεσμες οφειλές, έως και την 28/4/2023, ενώ, για να διατηρηθεί η προνομιακή τιμολόγηση, θα πρέπει o δανειολήπτης να παραμείνει συνεπής και για τους 12 μήνες διάρκειας του Προγράμματος.

    Οι συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων θα ενταχθούν αυτόματα στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους τους, ενώ θα ενημερωθούν για το μειωμένο επιτόκιο του δανείου τους και την αντίστοιχη δόση μέσω των αντιγράφων λογαριασμών που λαμβάνουν.

    Οι χρηματοδοτικές ανάγκες του Προγράμματος Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την Attica Bank, η οποία στηρίζει έμπρακτα τους ιδιώτες δανειολήπτες της στο νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ