Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας της Pixar “Inside Out”

    Inside Out

    Με το “Monsters University” του 2013, να αποτελεί την πιο πρόσφατη δουλειά της Pixar, πρέπει να παραδεχτούμε πως μας έλειψαν οι φαντασμαγορικές ιδέες και το υπέροχο animation της αγαπημένης μας, εταιρίας παραγωγής, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer, του επερχόμενου “Ιnside Out”, να αποτελεί το καλύτερο δωράκι για να περιορίσουμε την όρεξή μας. Για τώρα τουλάχιστον.

    Μέσα από ένα ολιγόλεπτο βιντεάκι που μας θυμίζει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Pixar, φέρνοντας στον νου παιδικές αναμνήσεις και μοναδικά αφηγημένες ιστορίες, η σκυτάλη περνάει με πανέξυπνο τρόπο, στα ποικίλα συναισθήματα που βιώσαμε, βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια τις ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

    Η Χαρά, η Απέχθεια, ο Φόβος, η Λύπη και ο Θυμός παίρνουν την μορφή πέντε χρωματιστών “πλασμάτων”, που φέρονται να κατοικούν στα Headquarters, στο μυαλό δηλαδή μιας μικρούλας. Παλεύοντας να διατηρήσουν τις εύθραυστες ισορροπίες, τα συναισθήματα οδηγούνται συχνά πυκνά σε σύγκρουση, ιδιαίτερα όταν η Riley μετακομίσει σε νέο σπίτι. Εκεί, με το κάθε συναίσθημα να δίνει την δική του “γραμμή”, η Riley θα πρέπει να μάθει να τιθασεύει τις αντιδράσεις της στην νέα γειτονιά και το καινούριο της σχολείο.

    Το “Inside Out” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, το καλοκαίρι του 2015 και με τους Mindy Kaling, Bill Hader και Amy Phoeler να δανείζουν τις φωνές τους, είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει ένα ακόμη μαγικό, πιξαρικό αποτέλεσμα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ