Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχω προτάσεις, παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι» – Τι είπε για την Μαρία Κορινθίου

    Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων την ρώτησαν και για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από “Το Πρωινό”. «Τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα. Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι! Και στο πρωινό έτσι ξεκίνησα, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο την Έλενα Κατραβά και της έλεγα πως θέλω να κάνω δοκιμαστικό για το πρωινό. Ήρθε τελικά και έκατσε τότε με την Φαίη και τον Γιώργο. Δηλαδή δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά» είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

    Ερωτηθείσα για τη φημολογούμενη αλλαγή ώρας που θα υπάρξει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά την ερχόμενη σεζόν και για το εάν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Θεωρώ ότι, αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο το ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι! Θεωρώ ότι ο κύκλος έχει κλείσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μού αρέσει στο πλευρό της γιατί έχει άποψη, προσωπικότητα, δεν φοβάται να πει αυτό που νιώθει και είναι δημοσιογράφος».

    «Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε εκνευριστεί και έχουμε γελάσει και έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του αλλά είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο! Τώρα, δεν ξέρω τι έγινε. Εντάξει και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν! Προσωπικά θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα θα χάραζα τον δρόμο μου» είπε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από “Το Πρωινό”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ