Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Στάθης Σχίζας για την φοροδιαφυγή influencer: «Δεν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

    Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στάθης Σχίζας και μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου , με αφορμή τις φήμες που την θέλουν να είναι αυτή η influencer που είχε φοροδιαφύγει. «Είμαι σε θέση να ξέρω ότι η γνωστή influencer που κατηγορείται για φοροδιαφυγή δεν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Απλά αυτό που έχω δει και μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση, είναι κάτι δημοσιεύματα που και μετεωρίτης να πέσει, ευθύνεται η Αλεξάνδρα! Γενικά το τελευταίο διάστημα κάνουν επίθεση στην Αλεξάνδρα για οτιδήποτε γίνεται. Αυτό δεν είναι καθόλου σωστό» είπε ο Στάθης Σχίζας, ξεκαθαρίζοντας πως όσα ακούγονται δεν ισχύουν.

    Ερωτηθείς για εφημερίδα που “φωτογράφισε” την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, ανέφερε ότι: «Πώς μπορούμε να “φωτογραφίζουμε” έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι και είμαι σε θέση να σου βεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Αλλά και πάλι οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν, για ποιον λόγο δηλαδή να τα ξεπουλάμε όλα; Δεν γίνεται είναι και κάποια προσωπικά δεδομένα, δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα, είναι πολύ άσχημο».

    Προσθέτοντας πως: «Φυσικά και με ενοχλεί όταν γράφονται τέτοια δημοσιεύματα. Εδώ με πήραν τηλέφωνο άνθρωποι και είπαν ότι πάνε και λένε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα, ότι εγώ το έδωσα αυτό το δημοσίευμα. Εντάξει τώρα, κάπου ντροπή! Κάπου ξεπερνάμε τα όρια. Δεν είναι σωστό! Με την κοπέλα είχαμε μία σχέση, δεν είναι σωστό το να προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ένταση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και στον Στάθη, για να πάρουν μία αρνητική δήλωση, να δημιουργήσουν ένα beef. Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα, είναι αστείο».

    «Αυτό προέρχεται από κάποιους συγκεκριμένους δημοσιογράφους , συνήθως απ’ αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες» εξήγησε κλείνοντας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ