Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στο Κερατσίνι η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ (μ-λ)

    Ο λαός δεν θα μείνει στη γωνία για να δεχτεί αδιαμαρτύρητα της πολιτικές της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, του κοινωνικού μεσαίωνα.

    Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) παλεύουν να φτάσει σε όλη τη χώρα η θέση «στο δρόμο, λαέ, μπορείς να τους νικήσεις», ενάντια στην υποταγή και τους εκβιασμούς. Αναδεικνύουν την Αντίσταση–Οργάνωση ως τη μόνη κατεύθυνση που μπορεί να διεκδικεί ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Προβάλλουν στον κόσμο του αγώνα την Κοινή Δράση-Συντονισμό ως αναγκαία προϋπόθεση για να βγει μαζικά στον αγώνα λαός και νεολαία.

    Στην κρίσιμη πολιτική μάχη των εκλογών στις 25/6, καλούμε σε συστράτευση στη γραμμή που προβάλλουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) κάθε εργαζόμενο και νέο που μας στήριξε στις εκλογές του Μάη, το ευρύτερο δυναμικό των αγώνων που αναζητά απαντήσεις στον βαρύ αρνητικό συσχετισμό και προοπτική στην υπόθεση του λαού!

    Σαν συνέχεια του κύκλου εκδηλώσεων και συζητήσεων που διοργανώνει μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιούνη, το ΚΚΕ(μ-λ) σας προσκαλεί τη Δευτέρα 17 Ιούνη, στις 7:30 το απόγευμα, στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ