Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Συνέντευξη Τσίπρα: Στα… Τάρτατα η τηλεθέαση

    Συνέντευξη Τσίπρα: Στα… Τάρτατα η τηλεθέαση – Τι προτίμησε να δει το κοινό

    Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε για τα στελέχη του Open και όχι μόνο, η σημερινή δημοσίευση της τηλεθέασης που κατέγραψε χθες η τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Τι και αν ο ίδιος απάντησε σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα, τι και αν σχολίασε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, οι τηλεθεατές δεν παρακολούθησαν ούτε το σαφές μήνυμα που έστειλε στον Πάνο Καμμένο.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ποσοστό κινήθηκε στο 14,5% για το σύνολο και μόλις στο 11,1% για το δυναμικό κοινό. Μάλιστα, ενώ η συνέντευξη κράτησε πάνω από μία ώρα, στο υψηλότερο τέταρτο δεν ξεπέρασε το 16,2%.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για τα χαμηλότερα ποσοστά που έχει σημειώσει τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο του Alpha στις 8 Νοεμβρίου 2018 είχε κάνει μέσο όρο 27,2%, ενώ σε τέταρτο είχε αγγίξει το 40%.

    Αντ’ αυτού, χθες, οι τηλεθεατές έστρεψαν το τηλεκοντρόλ σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Για παράδειγμα, αρκετοί επέλεξαν το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, το οποίο και σημείωσε τηλεθέαση 24,3%.

    Ωστόσο, μπορεί στο Open να μην χαμογελούν για την απήχηση που είχε η συνέντευξη του πρωθυπουργού, από την άλλη πλευρά όμως, ο Νίκος Μουτσινάς σπάει τα κοντέρ καθώς την Τρίτη η μεσημεριανή εκπομπή του έκανε τη διαφορά στο γυναικείο κοινό 18 – 24, αγγίζοντας το 47,3 %.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ