Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τέμπη: Ο Κούγιας διαψεύδει ότι παραδόθηκε πόρισμα πραγματογνωμόνων στον Εφέτη-Ανακριτή

    Διαψεύδει ο Αλέξης Κούγιας ότι παραδόθηκε πόρισμα πραγματογνωμόνων για την τραγωδία στα Τέμπη, στον Εφέτη-Ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση.

    «Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μου γραφείο έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 15 οικογενειών θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

    Καθημερινά με τους συνεργάτες μου, εκ των οποίων η μία είναι μόνιμα στην Λάρισα, παρακολουθούμε με υπευθυνότητα τις εξελίξεις του ανακριτικού έργου.

    Ο Εφέτης-Ανακριτής κος Μπακαΐμης καθημερινά εξετάζει  μάρτυρες, το περιεχόμενο των καταθέσεων των οποίων θα πληροφορηθούμε από την επόμενη εβδομάδα, μην επιθυμώντας να δυσχεράνουμε το ανακριτικό έργο. Σήμερα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι παραδόθηκε στον κο Εφέτη-Ανακριτή δια της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης ένα πόρισμα πραγματογνωμόνων.

    Θέλω εντελώς υπεύθυνα να ενημερώσω ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή που κάνουμε αυτήν την ανάρτηση, μέσω του site του γραφείου μου, κανένα πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στον κύριο Εφέτη-Ανακριτή, πάρα το ότι το ανακριτικό έργο δεν διεκόπη ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα και συνεχίζεται και την εβδομάδα της Διακαινησίμου.

    Μόλις παραδοθεί το συγκεκριμένο πόρισμα, την αξιοπιστία του οποίου θα θέσουμε υπόψιν των ειδικών συμβούλων μας, θα ενημερώσουμε τους συγγενείς των θυμάτων για την αξιοπιστία του», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του.

    «Σημειωτέον, μέχρι σήμερα δεν έχουν ορισθεί από τον κο Εφέτη-Ανακριτή, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος, πραγματογνώμονες για να διερευνήσουν, δίνοντας τον όρκο των πραγματογνωμόνων, τις συνθήκες του πολύνεκρου αυτού δυστυχήματος, ώστε να ορίσουμε και εμείς τους δικούς μας τεχνικούς συμβούλους», καταλήγει ο γνωστός δικηγόρος.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ