Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ταπεινωτική ήττα των Κόκκινων, καυγάδες και υποψήφιοι Τάκης Καραγκούνιας, Μελίνα Μεταξά

    Για πρώτη φορά στο Survivor All Star, οι Μπλε νίκησαν τους Κόκκινους 10-1 (!) στον τρίτο αγώνα ασυλίας, με τη βαριά ήττα να μην προκαλεί εντάσεις μεταξύ των ηττημένων αλλά μεταξύ των δυο ομάδων!

    Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας που θα έκρινε ποια ομάδα θα έβγαζε άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης τσακώθηκε με τον Νικόλα Αγόρου, ενώ στον δεύτερο αγώνα επάθλου που ακολούθησε, οι Κόκκινοι εκνευρίστηκαν με την ειρωνεία του Μπάρτζη και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

    Ο Αιγιώτης του Survivor All Star κατηγόρησε μάλιστα τον παίκτη των Μπλε πως εκείνος του έσβησε το όνομα και το… Αίγιο που είχε χαράξει στο τραπέζι.

    Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι αυτό του το είπε παίκτης των Μπλε! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Μαχητών.

    «Σε ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο για το πόσο ειρωνικός και κακός άνθρωπος είσαι» φώναζε ο Καραγκούνιας. Στο Συμβούλιο, πάντως, πήρε πίσω τον ισχυρισμό πως παίκτης των Μπλε του είπε ότι ο Ασημακόπουλος έσβησε το… Αίγιο!

      

      

    Ο αγώνας ασυλίας

    Ο στίβος μάχης δεν… «πήγε» στους Κόκκινους με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν στην πιο βαριά ήττα τους στο Survivor All Star. Τον μοναδικό πόντο για την ομάδα, τον πέτυχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

    Κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο πρώτο ματσάρισμα, ο Νικόλας Αγόρου και ο Σάκης Κατσούλης είχαν μια… κοκορομαχία (σ.σ. ο στόχος ήταν σε ένα σημείο κοινό), κάτι που σχολιάστηκε τόσο μετά το τέλος του αγώνα όσο και στο Συμβούλιο.

      

      

    «Να σκίσω τα ρούχα μου; Δεν με χωράει ο τόπος. Η απόλυτη ξεφτίλα. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που έχει γίνει σήμερα, 10-1. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τις προσωπικές μου ήττες, για τις ήττες των συμπαικτών μου αλλά και τη γενική εικόνα της ομάδας που επέφερε αυτή τη βαριά ήττα», σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας.

    Ο 50χρονος παίκτης των Κόκκινων τα έβαλε και με τον Νικόλα Αγόρου. «Εμείς όταν κερδίζαμε δεν γυρίζαμε να πούμε κάτι στα παιδιά για να τα πικάρουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε με ειρωνικά σχόλια στη μούρη τους. Είμαστε «κυριλέ», που λέμε. Όμως σήμερα είδα ακριβώς το αντίθετο από τη Μπλε Ομάδα και ειδικά από τον Νικόλα Αγόρου.

    Έδειξε άλλη μια φορά το πώς θέλει να αγωνίζεται. Όταν εσύ μπαίνεις στον αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και τον σπρώχνεις, θα σε σπρώξει κι εκείνος. Τι έγινε, Νικόλα μου; Ένας παίκτης που δεν έχει την κορμάρα τη δικιά σου σε πέταξε στην άκρη με ένα απλό τζαρτζαρισματάκι; Γιατί παρεξηγείσαι και κάνεις παράπονα, τη στιγμή που κι εσύ έκανες το ίδιο χθες στον Βασάλο;».

      

    Το Συμβούλιο

    Στο Συμβούλιο, οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν άλλους δυο παίκτες για να συμπληρωθεί ο αριθμός των παικτών που θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

    Η ψηφοφορία των Κόκκινων έφερε ισοψηφία ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Η πρώτη το πήρε… ψύχραιμα. Ο δεύτερος περισσότερο από άλλες φορές.

      

      

    «Λογικό μου φαίνεται. Γιατί όχι; Έχουμε μείνει μόνο 8 άτομα, οι 2 είναι ήδη υποψήφιοι. Καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Ευχάριστο είναι ότι δεν με ψήφισαν και οι 7. Δεν θα ήθελα να φύγω. Δεν θεωρώ ότι είμαι τελευταία αγωνιστικά αλλά υπάρχουν και φιλίες εδώ πέρα. Δεν μου φταίει κάποιος», είπε Μελίνα Μεταξά.

    «Δεν είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα αλλά σέβομαι τη γνώμη των συμπαικτών μου. Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει και ξέρει. Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ψηφιστώ, γιατί δεν είμαι κακός αγωνιστικά. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του κοινού», είπε από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας.

      

    Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης τσακώθηκαν ξανά σχετικά με το αν ο πρώτος «μαγείρεψε» την προηγούμενη ψηφοφορία των Κόκκινων. Ανάμεσα στους δυο έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα και μάλιστα νωρίτερα στην προσωπική του συνέντευξη ο φαρμακοποιός είχε επιτεθεί στον συμπαίκτη του, κατηγορώντας τον ως κουτοπόνηρο και για ανήθικη στρατηγική!

      

    Υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star μετά και τη νέα ψηφοφορία είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Εύη Σαλταφερίδου, Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά.

      

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ