Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα… σέξι μπικίνι τους

    Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα… σέξι μπικίνι τους

    Πρόσφατα οι δύο καλλονές εθεάθησαν με τα μαγιό τους

    Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για το μπικίνι- κορμί που διαθέτουν. Πρόσφατα οι δύο καλλονές εθεάθησαν με τα μαγιό τους σε γνωστή παραλία και κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

    Η ρωσικής καταγωγής Valeria Sokolova επέλεξε ένα πανάκριβο μπικίνι γνωστής εταιρίας το οποίο αναδείκνυε και με το παραπάνω το καλλίγραμμο κορμί της. Από την άλλη η Danielle προτίμησε ένα πιο σέξι μπικίνι που «ασφυκτιούσε» στο κορμί της.

    Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους Τα μοντέλα Valeria Sokolova και Danielle Herrington έβαλαν τα... σέξι μπικίνι τους

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ