Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν με το αρχικό καστ

     

    Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν με το αρχικό καστ


    Το απόλυτο χιτ των ’90s Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς (Beverly Hills, 90210) που μεγάλωσε… γερά παιδιά σε ολόκληρη την δεκαετία που προβαλλόταν ετοιμάζεται να επιστρέψει!

    Σύμφωνα με το Deadline, στην «επανεκκίνηση» της σειράς θα πάρουν μέρος οι περισσότεροι από τους βασικούς πρωταγωνιστές συμπεριλαμβανομένων των Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις, ενώ αναζητάται το μέσο μετάδοσης.

    Υποψήφιοι «μνηστήρες» για την μετάδοσή της είναι διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα και υπηρεσίες streaming, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό επισήμως.

    Βέβαια, όπως λέγεται, δεν θα είναι ένα reunion με την παραδοσιακή έννοια. Η νέα του εκδοχή θα φέρει την υπογραφή των σεναριογράφων και παραγωγών Μάικ Τσέσλερ και Κρις Αλμπεργκίνι που είχαν ασχοληθεί και με το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς του CW, όπως αυτό πρωτοπροβλήθηκε το 2008.

    Η πρώτη που άφησε υπόνοιες για την επιστροφή της σειράς ήταν η Τόρι Σπέλινγκ. Μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, αποκάλυψε ένα είδος συνεργασίας με την Τζένι Γκαρθ δίχως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις βέβαια, παρά μόνο συνοδεύοντάς την από το χάσταγκ #donnaandkellyforever (δηλ. τα ονόματα των δύο πρωταγωνιστικών ρόλων).

    Εννέα μήνες μετά, το πρότζεκτ πια πήρε δημοσιότητα όταν ένας φωτογράφος του ΤΜΖ «τσάκωσε» τους ηθοποιούς και τους συγγραφείς σε μία από τις συναντήσεις τους.

    Θυμίζουμε ότι η πρωτότυπη σειρά του Ντάρεν Σταρ σε παραγωγή του Άαρον Σπέλινγκ μεταδιδόταν από τις 4 Οκτωβρίου του 1990 έως και τις 17 Μαΐου του 2000 στο Fox με πρωταγωνιστές τους Τζένι Γκαρθ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Σάνεν Ντόχερτι, Λιουκ Πέρι, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις ως εφήβους που ζούσαν, μεγάλωναν και ερωτεύονταν στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ