Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τζέιμς Μποντ: Ηθοποιός του Game of Thrones έβαλε φωτιά στις φήμες για τον νέο πράκτορα 007

    Φωτιά στις φήμες για το ποιος ηθοποιός θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρέγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ έβαλε ένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

    Ο Richard Madden, που ενσάρκωσε τον «Robb Stark» του Game of Thrones, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, με τους φανς του «πράκτορα 007» να θεωρούν ότι πρόκειται για ένα tease ότι θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

    Robb Stark

    Στο βίντεο ο Σκωτσέζος ηθοποιός μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά “Citadel” της Amazon, Stanley Tucci, πίνουν μαρτίνι που είναι το ποτό-σήμα κατατεθέν του Τζέιμς Μποντ. Ο Tucci ρωτάει τον Madden «πως είναι το μαρτίνι σου;» και εκείνος κοιτάζει την κάμερα και απαντάει «πεντανόστιμο».

    Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram o Richard Madden

    Χαμός στο Twitter

    Οι φανς του Τζέιμς Μποντ «τρελάθηκαν» από το βίντεο και το Twitter πήρε φωτιά. Πολλοί τονίζουν ότι ο Richard Madden έχει όλα τα προσόντα για να ενσαρκώσει τον «007», καθώς είναι Σκωτσέζος, όπως και ο αείμνηστος Σον Κόνερι.

    Άλλοι χρήστες των social media ανέφεραν ότι όχι μόνο ο ηθοποιός του Game of Thrones θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, αλλά και ο Stanley Tucci θα είναι ο νέος «Q», o οποίος προμηθεύει τον Μποντ με όλα τα απαραίτητα gadgets. «Ο νέος Bond με τον Q;!» έγραψε ένας χρήστης στο Instagram.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ