Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτικό ντεμπούτο θα κάνει η Scarlett Johansson με τη νέα μίνι-σειρά του Amazon

    Τηλεοπτικό ντεμπούτο θα κάνει η Scarlett Johansson με τη νέα μίνι-σειρά του Amazon

    To τηλεοπτικό της ντεμπούτο σχεδιάζει να κάνει η Scarlett Johansson, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη μίνι-σειρά του Amazon, “Just Cause”.

    Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του John Katzenbach, που περιστρέφεται γύρω από τον δημοσιογράφο Matt Cowart. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο Μαϊάμι του 1992 και η ηθοποιός θα ενσαρκώσει την θηλυκή εκδοχή του κεντρικού χαρακτήρα, Madison ‘Madi’ Cowart, που “λαμβάνει ένα γράμμα από έναν θανατοποινίτη που ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Καθώς ξεκινά την έρευνα, η Madi ανακαλύπτει, όχι μόνο ότι η υπόθεση εναντίον του μπάζει νερά, αλλά και άλλους τρόμους που παραμονεύουν στο βάθος”.

    Η Johansson θα είναι παράλληλα και εκτελεστική παραγωγός με την εταιρεία της These Pictures, αλλά και τους Jonathan Lia, Keenan Flynn και Christy Hall, η οποία θα είναι και σεναριογράφος.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το 1995 είχαμε δει την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου με τους Sean Connery, Laurence Fishburne και Ed Harris στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία είχε δημιουργηθεί από το ίδιο στούντιο με της σειράς, την Warner Bros., και είχε αποφέρει $63 εκ., έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $27 εκ.. Μάλιστα, η Johansson είχε έναν μικρό ρόλο σε αυτήν, ως η κόρη του πρωταγωνιστή, που πέφτει θύμα απαγωγής από τον κύριο κακό.

    Η Johansson ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με το “North” (1994), ενώ άλλοι παιδικοί της ρόλοι είναι οι “Manny & Lo” (1996), “The Horse Whisperer” (1998) και “Ghost World” (2001). Το 2003 πρωταγωνίστησε στο “Lost in Translation” της Sofia Coppola, για το οποίο κέρδισε BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου. Γι’ αυτόν τον ρόλο, αλλά και για τα “Girl with a Pearl Earring” (2003), “A Love Song for Bobby Long” (2004), “Match Point” (2005) και “Marriage Story” (2019) ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, ενώ για το “Jojo Rabbit” (2019) απέκτησε υποψηφιότητα για Όσκαρ. Άλλες γνωστές τις ταινίες είναι οι “The Prestige” (2006), “Vicky Cristina Barcelona” (2008), “Under the Skin” (2013), “Lucy” (2014) και “Ghost in the Shell” (2017). Το 2010 κέρδισε το πρώτο της Βραβείο Tony για τον ρόλο της στην θεατρική παράσταση “A View from the Bridge” και αναμένουμε να τη δούμε στο “Bride” του Apple TV+, στην επόμενη ταινία του Wes Anderson που φέρει το όνομα “Asteroid City”, στο “Tower of Terror” που βασίζεται στο ομώνυμο τρενάκι των θεματικών πάρκων της Disney, στο “Project Artemis” πλάι στον Channing Tatum, και στο “My Mother’s Wedding” που θα φέρει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kristin Scott Thomas.

    Αυτός θα είναι ο πρώτος της μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος, μιας και στο παρελθόν έχει κάνει μόνο guest εμφανίσεις σε εκπομπές και σειρές, και έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

    Πως σας φαίνεται το “Just Cause”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ