Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο «Batman» θα γυριστεί στο τέλος του 2019

    Το νέο «Batman» θα γυριστεί στο τέλος του 2019

    Η ιστορία του νέου «Batman» είναι κυρίως μια ιστορία αναβολών που ξεκίνησαν από τα προβλήματα που είχε ο Μπεν Άφλεκ με τη Warner σχετικά με το μέλλον του ήρωα. Μετά το «Batman v Superman», ο Άφλεκ θεωρητικά θα ξεκινούσε την αναθεώρηση του χαρακτήρα με μια ταινία που θα σκηνοθετούσε ο ίδιος, κρατώντας παράλληλα το βασικό ρόλο. Μήνες μετά, φάνηκε να μην ικανοποιείται με καμία εκδοχή σεναρίου που πρότεινε το στούντιο, ξεκινώντας σταδιακά να απομακρύνεται από το project, ενώ η συμμετοχή του στο «Justice League» έμοιαζε μάλλον βαριεστημένη.

    Οι Warner και DC έδωσαν τελικά τα κλειδιά της ταινίας στον ικανότατο, ως τώρα, Ματ Ριβς που ξανάγραψε από την αρχή μια νέα ιστορία, η οποία αν και δεν περιγράφεται ως origin story, πιθανότατα θα απαιτεί τη συμμετοχή ενός νεότερου ηθοποιού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία τον Άφλεκ να αποχωρήσει από τον ρόλο.

    Τα νεότερα σχετικά με τον «παγωμένο» εδώ και καιρό Batman ήρθαν από το Hollywood Reporter, όπου σε σχετικό θέμα γράφει ότι ο Ριβς δουλεύει πλέον τις τελευταίες λεπτομέρειες του σεναρίου, καθώς η θέληση του στούντιο είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα φέτος το Νοέμβριο! Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και θα ανακοινωθούν τα πάντα σχετικά με τον ρόλο, με τη DC να ελπίζει πως θα ξαναζήσει δόξες τύπου «Dark Knight», μια που μετά την τριλογία του Νόλαν ο ήρωας δεν είχε και τις καλύτερες στιγμές του.

    Ο Ματ Ριβς θυμίζουμε πως είχε αναλάβει το σίκουελ της πρόσφατης τριλογίας του «Πλανήτη των Πιθήκων» με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας τελικά την τριλογία με ένα επίσης εξαιρετικό φιλμ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ