Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το “Independence Day 2” λαμβάνει επιτέλους το πράσινο φως

    Independence-Day-2

    Τα blockbusterικά «Jurassic World» και το επικείμενο έβδομο επεισόδιο του πολέμου των άστρων δια χειρός J.J. Abrams έχουν δικαιολογημένα τραβήξει μαζί με την προσοχή μας και όλα τα φωτά της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα.

    Το Deadline σαν να μην έφταναν όλα αυτά και χωρίς να μας δώσει την παραμικρή ευκαιρία να δουλέψουμε, έστω και λίγο στο μυαλό μας τα τελευταία αυτά, σίγουρα, ενδιαφέροντα νέα, δεν χάνει την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει την αναμενόμενη, δεύτερη κινηματογραφική εξωγήινη εισβολή που χρόνια αναμένουμε.

    Η 20th Century Fox έδωσε τελικά το πολυπόθητο πράσινο φως για το, χρόνια αναμενόμενο, “Independence Day 2”, τοποθετώντας το φιλμ ξανά στον δρόμο που είχαν ήδη αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό για την πρεμιέρα του, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου του 2016. Το κρίμα στην υπόθεση τουλάχιστον για το φαίνεσθαι της παραγωγής, είναι ότι με μια μικρή μετατόπιση της πρεμιέρας λίγο πιο πίσω και πιο συγκεκριμένα στην 1η του Ιουλίου, θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια πρεμιέρα ακριβώς πάνω στην 20ετή επέτειο του φιλμ.

    Το studio έχει θέσει τον Μάιο που μας έρχεται ως αφετηρία της νέας παραγωγής, με τις υπογραφές για το κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ της παραγωγής και του Roland Emmerich για την σκηνοθεσία, να αποτελούν απλά μια επαγγελματική τυπικότητα. Όπως είναι ήδη γνωστό o Will Smith δεν θα πάρει μέρος στον νέο κινηματογραφικό όλεθρο, που θα προκαλέσουν και πάλι οι εξωγήινοι, κάτι που δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα στην παραγωγή, λόγο των δυο ξεχωριστών σεναρίων που είχαν γραφτεί, ένα έχοντας ως βάση την συμμετοχή του Smith στην ταινία και ένα χωρίς αυτόν. Το υπόλοιπο cast φυσικά βρίσκεται εν αναμονή περιμένοντας την υπογραφή του Emmerich, κατοχυρώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Αν και στο παρελθόν είχε γίνει αναφορά για δυο sequel back to back για την Ημέρα Ανεξαρτησίας, προς το παρόν η παραγωγή έχει δώσει το ok μονάχα για ένα φιλμ, με την μοίρα μιας τρίτης προσθήκης στο franchise να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

    Οι δημοσιογραφικοί κύκλοι αναφέρουν επίσης πως o Carter Blanchard, γνωστός από το τηλεοπτικό “G vs. E” του 2009, αναπροσάρμοσε το πρώτο σεναριακό προσχέδιο, δια χειρός πρωτίστως, Emmerich και Dean Delvin και αργότεραJames Vanderbilt, με παράλληλα τους Emmerich, Delvin και Harald Kloser να αποτελούν την φοβερή τριανδρία της παραγωγής.

     

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ