Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το super bowl spot του πολυαναμενόμενου «Avengers: Endgame» είναι εδώ!

    Το super bowl spot του πολυαναμενόμενου «Avengers: Endgame» είναι εδώ!

    Από το «Iron Man» του 2008 μέχρι και το πιο πρόσφατο «Ant-Man και η Σφήκα», η Marvel κατάφερε μεθοδικά να γίνει συνώνυμο μιας δεκαετίας μπλοκμπάστερ που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από 20 ταινίες. Πριν μερικούς μήνες, «Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» συνόψισε ιδανικά τον «αιώνιο πόλεμο» μεταξύ των μπλοκμπάστερ στην εμπορική μάχη του box office και ξεπέρασε το φράγμα των 2 δισ. δολαρίων φτάνοντας την τέταρτη θέση στη λίστα των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών μετά τα «Avatar», «Τιτανικός» και «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

    Επειδή το «Infinity War» έκανε σκόνη όχι μόνο τα ταμεία, αλλά και τους ήρωές του, η ανυπομονησία για τον τίτλο και τρέιλερ του επόμενου κεφαλαίου «Avengers» άγγιξε marvel-ικά επίπεδα τους τελευταίους μήνες. Το στούντιο, λοιπόν, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ της «Captain Marvel», η οποία φαίνεται πως θα αποτελεί και κλειδί στη λύση του «Infinity War», έδωσε στη δημοσιότητα προ-εορταστικά το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2019.

    Το super bowl spot του πολυαναμενόμενου «Avengers: Endgame» είναι εδώ!

    Στους νέους «Εκδικητές» ενώνει ξανά το εντυπωσιακό καστ των Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τσάντγουικ Μπόζμαν, Κρις Πρατ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζος Μπρόλιν κ.α. σε σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο.

    Το αν η ταινία θα σημάνει το τέλος (end game?) της κινηματογραφικής μάχης για μερικούς από τους σούπερ-ήρωες και τους ηθοποιούς που τους υποδύονται λογικά θα μείνει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να τη δούμε. Όσο για τον τίτλο, οι φήμες βγήκαν τελικά αληθινές.

    Δείτε το super bowl spot του «Avengers: Endgame» που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ