Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τροχαίο στην Ηλεία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ηλεία, λίγο πριν την είσοδο της Ζαχάρως, το βράδυ της Πέμπτης (25/05).

    Σύμφωνα με το patrisnews.gr, όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητό συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, το οποίο ξαφνικά «πετάχτηκε» στο δρόμο από χωράφι. Η οδηγός του οχήματος είναι κάτοικος Νέου Ψυχικού Αττικής και γυρνούσε από την Καλαμάτα μαζί με ένα φιλικό της πρόσωπο, όταν έλαβε χώρα το ατυχές συμβάν.

    Όπως αναφέρει η ίδια, οι ζημιές στο όχημα ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου φώτα, ούτε καν alarm με τον κίνδυνο σοβαρού τροχαίου ατυχήματος να ελλοχεύει, καθώς το αυτοκίνητό της βρισκόταν για αρκετή ώρα ακινητοποιημένο σε σκοτεινό δρόμο, από τον οποίο περνούσαν ακόμη οχήματα.

    Τροχαίο στην Ηλεία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο – ΦΩΤΟ

    Η οδηγός, μάλιστα, κάλεσε το αστυνομικό τμήμα Ζαχάρως και ζήτησε να τους στείλουν περιπολικό προς βοήθεια, όμως η απάντηση του υπαλλήλου ήταν ότι «έχω μεν τρία περιπολικά, αλλά είμαι μόνος μου και δεν μπορώ να στείλω κάποιο».

    Μετά από περίπου 15 λεπτά, ξανακάλεσε στο αστυνομικό τμήμα Ζαχάρως και τελικά ο υπάλληλος απάντησε ότι θα τους στείλει περιπολικό από την Αρχαία Ολυμπία, το οποίο κατέφθασε στον τόπο του ατυχήματος, μετά από αρκετή ώρα.

    Τροχαίο στην Ηλεία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο – ΦΩΤΟ

    Τι ανέφερε η καταγγέλλουσα

    Μάλιστα η οδηγός μίλησε στην εφημ. «Πατρίς» για το συμβάν τονίζοντας: «Χθες το βράδυ γυρνώντας από Καλαμάτα, 700 μέτρα περίπου έξω από την Ζαχάρω, είχα ένα τροχαίο με το αυτοκίνητο μου, μια BMW 346. Πήγαινα με 80 χλμ σε ένα σκοτεινό δρόμο χωρίς φώτα και μου πετάχτηκε ένα μεγάλο αγριογούρουνο από ένα χωράφι. Το ζώο έσκασε πάνω στο αυτοκίνητο, που έχει πολύ μεγάλη ζημιά στο μπροστινό μέρος, ούτε τα alarm δεν λειτουργούσαν, αλλά ευτυχώς εγώ και ένας άλλος άνθρωπος που ήταν μαζί μου δεν πάθαμε κάτι. Απλά τρομάξαμε πολύ»

    «Πήρα αμέσως την αστυνομία και ζήτησα βοήθεια, επειδή περνούσαν μηχανάκια και μας έλεγαν ότι επειδή είναι σκοτάδι και δεν έχει φώτα το αυτοκίνητο, μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα. Για να μην έχουμε λοιπόν κάποιο ατύχημα, βγήκαμε στις δυο μεριές της εθνικής για να μας βλέπουν και να μην χτυπήσει κάποιο όχημα πάνω στο αυτοκίνητό μου. Όταν πήραμε το αστυνομικό τμήμα της Ζαχάρως, που ήταν το πρώτο που κάναμε, μας είπε ο υπάλληλος ότι «έχω τρία περιπολικά, αλλά είμαι μόνος μου και δεν μπορώ να στείλω κάποιον», πρόσθεσε.

    «Πήραμε και πάλι μετά από 15 λεπτά και τονίσαμε ότι τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί μπορεί να κάναμε σήματα στο δρόμο, αλλά πολλοί δεν μείωναν ταχύτητα. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για κάποιο ατύχημα. Αυτό που μας είπε είναι ότι το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να στείλει ένα περιπολικό από την Αρχαία Ολυμπία, που ήρθε, αλλά μετά από πολύ ώρα. Αυτό που καταγγέλλω, είναι ότι δεν έστειλαν ούτε ένα συμβατικό όχημα για να μας ρίξει φως και να μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Τέτοια αντιμετώπιση δεν την έχω ξαναζήσει», ανέφερε τέλος η καταγγέλλουσα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ