Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστος Μενιδιάτης: Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ

    “Έπαρση δεν ένιωσα ποτέ” ομολόγησε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Μενιδιάτης.

    Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου αναφέρθηκε στην δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

    «Θέλει πολλή δύναμη να βάλεις μόνος σου το τέλος σε αυτή τη δουλειά που κάνω. Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο.

    Θαυμαστές έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε τα προβλήματά τους. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί έχω βρει τις ισορροπίες μου. Άλλο όταν είμαι πάνω στην πίστα, άλλο όταν είμαι κάτω από αυτή», δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

    Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραδέχτηκε ότι μισεί τα λάθη που έχει κάνει στην πορεία της καριέρας του. «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ.

    Θεωρώ εγωιστικό να λες «αγαπώ τα λάθη μου». Είχα την τύχη, όταν τα πράγματα επαγγελματικά δεν πήγαιναν όπως τα περίμενα, να έρχεται ένα τραγούδι και να με βάζει πάλι στα πράγματα. Έπαρση δεν ένιωσα ποτέ… Θα ήταν αστείο, γιατί ήμουν δίπλα στον πατέρα μου και απομυθοποίησα αυτή τη δουλειά».

    {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Χρηστος Μενιδιάτης: «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα… μισώ!»”,”description”:”Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρηστος Μενιδιάτης μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στα λάθη που έχει κάνει, αλλά και στην οικογένειά του.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMy8zMS8xMS8yNF8zNl82NDI2YzJmNGRjN2MxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M23S”,”uploadDate”:”2023-03-31T11:25:48.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-crkj1rtr7l8x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογενειακή του ζωή: «Είμαι 20 χρόνια μαζί με την σύζυγο μου. Θέλει πολλή δουλεία η οικογένεια και τα παιδιά.

    Τα παιδιά μου είναι 9, 7 και 6 ετών. Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει η σωματική κούραση και παίζοντας μαζί τους στο 20λεπτό με έχουν εξουθενώσει».

    Χρήστος Μενιδιάτης: Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ