Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Συγκατοίκηση προ των πυλών

    Τρία χρόνια σχέσης συμπληρώνουν η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας. Αν και πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» παραμένουν αγαπημένοι, διανύοντας μάλιστα μια από τις καλύτερες περιόδους τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους κάνουν σχέδια για συγκατοίκηση, παρόλο που για μεγάλο διάστημα είχαν επιλέξει να μένουν χωριστά. Η εμπειρία της συγκατοίκησης από παλαιότερες σχέσεις τους δεν είχε πάει καλά, οπότε αυτή τη φορά επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

    «Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», έχει τονίσει σε δηλώσεις της η ηθοποιός.

    Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και όχι μόνο, παρόλο που οι στενές παρέες τους απαρτίζονται από προβεβλημένους καλλιτέχνες. Ο Θανάσης είναι αδελφός του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος είναι παντρεμένος με την επιτυχημένη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

    Στενοί φίλοι του ζευγαριού είναι η συμπρωταγωνίστρια της Χριστίνας, Δανάη Παππά, και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έπειτα από τόσα χρόνια, έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και μάλιστα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

    Πάθος

    Η Χριστίνα και ο Θανάσης γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς «Αγριες μέλισσες», όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε. «Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα», έχει πει για τον αγαπημένο της η ηθοποιός.

    Η Χρ. Χειλά-Φαμέλη έγινε 30 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο και σε αυτή τη νέα δεκαετία της ζωής της θέτει διαφορετικές προτεραιότητες. «Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση», δήλωνε η ίδια λίγο πριν από τα γενέθλιά της.

    Πηγή: realnews

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX