Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια Μπαντέρας-Γκρίφιθ

    Μπαντέρας-Γκρίφιθ

    Αδιάλλακτες διαφορές επικαλείται η 56χρονη ηθοποιός

    Μετά από 18 χρόνια γάμου η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ κατέθεσε αγωγή διαζυγίου την Παρασκευή κατά του ισπανού ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας επικαλούμενη αδιάλλακτες διαφορές.

    Η 56χρονη Γκρίφιθ και ο 53χρονος Μπαντέρας, είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αισθηματικής κομεντί «Two Much» και παντρεύτηκαν το 1996, αποκτώντας μια κόρη την Στέλλα που σήμερα είναι 17 ετών

    «Προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί» αναφέρουν οι Γκρίφιθ και Μπαντέρας σε κοινή τους δήλωση.

    Η Μέλανι Γκρίφιθ ζήτησε από το δικαστήριο τη φυσική επιμέλεια της κόρης τους Στέλλας, που γίνεται 18 ετών τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την Γκρίφιθ και ο δεύτερος για τον Αντόνιο Μπαντέρας. Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ντον Τζόνσον δύο φορές καθώς επίσης και με τον Στίβεν Μπάουερ. Ο Μπαντέρας ήταν παντρεμένος με την ισπανίδα ηθοποιό Άνα Λέζα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ