Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή

    Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή

    Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Και μπορεί να είχε όλα τα προσόντα για να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι μόδας, τελικά δεν τα κατάφερε.

    Αλλά η Ιωάννα Σαρρή κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και να κατακτήσει τις καρδιές των ανδρών, που αναγνώρισαν το πόσο γενναιόδωρη στάθηκε η φύση απέναντί της. Τα δίμετρα πόδια είναι αναμφίβολα το μεγάλο της ατού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και άλλα χαρίσματα.

    Η μελαχρινή καλλονή σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, ασχολείται με το στίβο και διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί. Έχει ύψος 1.83 κι ένα πανέμορφο πρόσωπο.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Εκείνες, δε, όπου ποζάρει με μαγιό, κάνουν και θραύση.

    Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην Ιωάννα Σαρρή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ