Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

  1.453 προσλήψεις συμβασιούχων σε δήμους

  Μέσω τεσσάρων εγκριτικών αποφάσεων από το υπουργείο Εσωτερικών «άναψε» το φως για την  πρόσληψη 1.453 συμβασιούχων ΝΠΙΔ και δήμους, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου. Συγκεκριμένα οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως εννέα (9) μήνες. Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’), καθώς και αυτές του π.δ. 524/1980 κατά περίπτωση.

  Οι θέσεις εργασίας αφορούν, μεταξύ άλλων, την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, την Καβάλα, την Πέλλα, την Καστοριά, την Κρήτη, τα Τρίκαλα, τη Νάξο και την Αστυπάλαια. Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

  Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο με σειρά προτεραιότητας, κάθε υποψήφιος εφόσον κατέχει τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσεται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας με βάση τα εξής κριτήρια: τίτλος σπουδών, ανεργία, εμπειρία, γνωση ξένων γλωσσών, κ.α. Το νέο προσωπικό προσλαμβάνεται σε ειδικότητες όπως διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί, τεχνίτες, φύλακες, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί, εργάτες, ναυαγοσώστες, υπάλληλοι παραλίας, κ.α.

  Δειτε τα παρακάτω αρχεία

  Προβολή αρχείου 1

  Προβολή αρχείου 2

  Προβολή αρχείου 3

  Προβολή αρχείου 4

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ