Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ

    Διάσημοι αλλά και λιγότερο γνωστοί ηθοποιοί που τόλμησαν να συμμετάσχουν σε πραγματικές σκηνές σεξ για τις ανάγκες των ρόλων τους.

    Love19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ

    Αυτή η ταινία του 2015 περιλαμβάνει πολλές σκηνές μη-προσποιητού σεξ, μεταξύ των οποίων ένα τρίο κι ένα όργιο. Η ταινία του σκηνοθέτη Γκασπάρ Νοέ έχει να κάνει με τη δυσλειτουργική σχέση ενός ζευγαριού, η αφήγηση της οποίας γίνεται μέσω αναδρομών στο παρελθόν. Fun fact: Ο Νοέ έκανε τεστ χημείας ανάμεσα στους ηθοποιούς – κάτι που έχει λογική αν αναλογιστούμε το πόσο σεξ βλέπουμε σε αυτή τη ταινία. Άλλο fun fact: η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στις Κάννες.

    Romance X19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΑυτή η ανεξάρτητη ταινία του 1999 έχει να κάνει με μια γυναίκα της οποίας το αγόρι δεν θέλει να κάνουν σεξ και γι’ αυτό εκείνη αρχίζει να φλερτάρει με άλλους άντρες. Και ναι, περιέχει πραγματικές σκηνές σεξ σε όλη τη ταινία. Έτσι ενημερωτικά, η ταινία κρίθηκε ακατάλληλη στις ΗΠΑ μετά από πολλές τροποποιήσεις, οπότε ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε την πρωτότυπη της εκδοχή.

    Otto; or Up with Dead People
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΗ Ταινία του 2008, αφηγείται την ιστορία ενός ζόμπι στο Βερολίνο και περιλαμβάνει πολλές ερωτικές σκηνές λόγω του γεγονότος ότι ένας από τους χαρακτήρες φτιάχνει ένα ντοκιμαντέρ για το πορνό. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι προσωπικές αυτές στιγμές είναι αληθινές – οπότε αν τα ενδιαφέροντα σας περιλαμβάνουν ζόμπι και σεξ, αυτή η ταινία είναι για εσάς.

    Caligula
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΕίναι ελαφρώς αμφιλεγόμενο το εάν η ταινία του 1979 είναι μία «κανονική» ταινία ή μια ταινία πορνό. Το γεγονός όμως ότι συμμετείχαν ηθοποιοί πρώτης γραμμής όπως ο Πίτερ Ο’ Τουλ και η Έλεν Μίρεν σίγουρα δίνει στην ταινία μια mainstream αξιοπιστία. Η ταινία ήταν παραγωγή του περιοδικού Penthouse, και περιλάμβανε πραγματικές σκηνές σεξ που προστέθηκαν στο post-production (προς απογοήτευση του σκηνοθέτη), οι οποίες έγιναν με την βοήθεια των κοριτσιών του περιοδικού, των λεγόμενων «Penthouse Pets».

    Shortbus
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΑυτή η κωμωδία του 2006 είναι μία από τις πιο γνωστές ταινίες αυτού του συγκεκριμένου υποείδους και για έναν πολύ καλό λόγο: είναι όντως καλή. Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα καλλιτεχνικό σαλόνι με σεξ στο Μπρούκλιν και καταγράφει τις πολύ τολμηρές περιπέτειες μιας γυναίκας που προσπαθεί να έρθει σε οργασμό (η ηθοποιός Sook-Yin Lee σχεδόν απολύθηκε από μια δουλειά σε ράδιο εξαιτίας της ταινίας, αλλά κράτησε τη δουλειά της χάρη στην υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Γκας Βαν Σαντ, Φράνσις Φορντ Κόπολα, και Γιόκο Όνο).

    9 Songs
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΑν σας αρέσει το μη προσποιητό σεξ με μία δόση χιπστερικής ανησυχίας, τότε η ταινία «9 Songs» του 2004 είναι για εσάς. Πρωταγωνιστής είναι ένα ζευγάρι που α) παρευρίσκεται σε συναυλίες συγκροτημάτων όπως Franz Ferdinand και The Dandy Warhols, και β) κάνει πολύ σεξ. Πολύ, πολύ αληθινό σεξ.

    The Brown Bunny
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΘυμάστε που όταν βγήκε το The Brown Bunny το 2003 όλοι μιλούσαν για την σκηνή με το στοματικό σεξ μεταξύ του Βίνσεντ Γκάλο και της Κλόε Σεβινί; Η σκηνή έσπασε πολλών ειδών ταμπού (άλλωστε η Σεβινί θεωρούνταν μια πολύ γνωστή ηθοποιός υψηλού επιπέδου), και παραμένει μία από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές μη προσποιητού σεξ στην ιστορία του σινεμά.

    The Idiots
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΤο όνομα του Λαρς Φον Τρίερ θα εμφανιστεί πολλές φορές σε αυτή τη λίστα, ξεκινώντας με τη δραματική κωμωδία του 1998, σχετικά με μία ομάδα φίλων που απελευθερώνονται από τις αναστολές τους και συμμετέχουν σ’ ένα όργιο. Οι σκηνές σεξ είναι ως επί το πλείστον προσποιητές από τους ηθοποιούς, αλλά υπάρχει μία σκηνή που περιέχει πραγματικό σεξ με τη συμμετοχή αντικαταστατών από τη βιομηχανία του πορνό.

    Cruising
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΣτο θρίλερ του Γουίλιαμ Φρίντκιν πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο ως αστυνομικός που προσπαθεί να βρει έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο γκέι άνδρες. Η πρωτότυπη εκδοχή της ταινίας περιλάμβανε σκηνές με γκέι σεξ, και παρότι κάποια πλάνα παρέμειναν και στην τελική εκδοχή, πολλά διαγράφηκαν για να μην χαρακτηριστεί η ταινία ως «ακατάλληλη» (Μόλις κυκλοφόρησε προκάλεσε αρκετές εντάσεις από ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+).

    Intimacy
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΠρόκειται για μία βρετανική ταινία του 2001 με θέμα έναν άνδρα που ερωτεύεται τη γυναίκα με την οποία κάνει περιστασιακό σεξ – και στη συνέχεια συνειδητοποιεί ότι είναι παντρεμένη και δεν σχεδιάσει να αφήσει το σύζυγο της (sorry για το spoiler). Το σεξ είναι αληθινό, πράγμα πολύ σπάνιο για μία mainstream ταινία η οποία κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

    Lie with Me
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΤο Lie with Me είναι ένα indie δράμα του 2005 για τη σχέση ενός άνδρα και μίας γυναίκας – όπου παίζουν δύο αρκετά γνωστοί ηθοποιοί: ο Eric Balfour (που παίζει τον Milo Pressman στο 24) και η Lauren Lee Smith (που παίζει την Riley Adams στο CSI). Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο αλλά δεν έλαβε και πολύ καλές κριτικές.

    Antichrist
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΟ Λαρς φον Τρίερ ξαναχτυπά! Στην ταινία ο Αντίχριστος με πρωταγωνιστές τους Γουίλεμ Νταφόε και Σαρλότ Γκενσμπούργκ – και ενώ κατά τα λεγόμενα χρησιμοποίησαν αντικαταστάτες ηθοποιούς γι’ αυτό, το σεξ είναι σίγουρα πραγματικό (Σημείωση: Η ταινία ήταν πολύ αμφιλεγόμενη για σκηνές ακρωτηριασμού γυναικείων γεννητικών οργάνων, αλλά από την άλλη πλευρά η Γκενσμπούργκ κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών).

    Don’t Look Now
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΠαιδιά! Το Don’t Look Now (ένα πραγματικό δώρο του 1973) έχει μία πολύ έντονη, πολύ φυσική σκηνή σεξ μεταξύ της Τζούλι Κρίστι και του Ντόναλντ Σάδερλαντ, που στιγματίστηκε ως αμφιλεγόμενη για τους εξής λόγους: α) περιλάμβανε στοματικό σεξ σε γυναίκα και β) ίσως δεν ήταν προσποιητή. Κάποιοι λένε ότι το έκαναν πραγματικά κάποιοι ότι δεν το έκαναν, αλλά κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια.

    Nymphomaniac
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΝαι, πάλι πίσω στον Λαρς φον Τρίερ. Σε αυτή τη ταινία του 2013 πρωταγωνιστούν οι Γουίλεμ Νταφόε, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάια ΛαΜπέφ, Κρίστιαν Σλέιτερ και Ούμα Θέρμαν (μεταξύ άλλων) όπου όπως συνήθως υπήρχε πραγματικό σεξ – αλλά προσοχή. Αρχικά οι ηθοποιοί προσποιήθηκαν πως έκαναν σεξ αλλά μετά αντικαταστάθηκαν από άλλους, ενώ οι περιοχές των γεννητικών τους οργάνων προστέθηκαν ψηφιακά πάνω από αυτές των ηθοποιών.

    In the Realm of the Senses
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΗ ταινία έχει να κάνει με την πραγματική ιστορία της γκέισας Sada Abe, που έγινε γνωστή επειδή σκότωσε τον εραστή της και μετά του έκοψε το πέος και τους όρχεις. Οι αληθινές σκηνές σεξ της ταινίας ήταν τόσο ακραίες που θεωρήθηκαν ακατάλληλες και αρχικά απαγορεύτηκαν στις ΗΠΑ. «Το πιο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν να βρούμε ηθοποιούς» είπε ο σκηνοθέτης Nagisa Oshima. «Περίμενα ότι το γεγονός ότι θα τους ζητούσαμε να κάνουν κανονικό σεξ μπροστά στη κάμερα θα ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο. Αντίθετα με τις προσδοκίες μου ωστόσο, τελικά ήταν εύκολο να βρω γυναίκες για οντισιόν: ήρθαν πάρα πολλές, λέγοντας ότι αν χρειαζόταν σεξ, τότε δεν ήταν και σπουδαίο πράγμα. Στο τέλος, ακόμα και η γυναίκα μου, η ηθοποιός Akiko Koyama, είπε ότι αν δεν το έκανε κάποια άλλη, ήταν πρόθυμη να το κάνει αυτή».

    Pink Flamingos
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΠολλοί θεωρούν ότι αυτή είναι μία από τις πιο ανησυχητικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Σε μία σκηνή αυτής της ταινίας του 1972, μία drag queen, η Divine κάνει στοματικό σεξ σε ένα ηθοποιό που υποδύεται τον γιο της. Εξαιτίας αυτής απαγορεύτηκε σε πάρα πολλές χώρες.

    Pola X
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΗ γαλλική αυτή ταινία του 1999 πραγματεύεται την ιστορία ενός νεαρού συγγραφέα που συναντά μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη αδερφή του – και μετά συνάπτει μία ερωτική σχέση μαζί της. Η ταινία προβλήθηκε στις Κάννες το 1999 και περιλαμβάνει αληθινές ερωτικές σκηνές μεταξύ των ηθοποιών Guillaume Depardieu και Yekaterina Golubeva.

    Scarlet Diva
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΤο Scarlet Diva είναι μία ταινία του 2000 από την Ιταλίδα συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Άζια Αρτζέντο. Η ταινία είναι ημι-αυτοβιογραφική και αφηγείται τη ζωή της ως ηθοποιού. Η ίδια επιβεβαίωσε μετά την κυκλοφορία της ταινίας ότι πολλές από τις ερωτικές σκηνές ήταν αληθινές.

    Little Ashes
    19 ταινίες όπου οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξΕνώ το ίδιο το σεξ δεν ήταν αληθινό, η αντίδραση στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Πάτισον ήταν πραγματική. Οι θεατές είδαν την πραγματική του αντίδραση στον οργασμό που είχε κατά την ερμηνεία του ως Σαλβαδόρ Νταλί. Ο 32χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε εκ των υστέρων ότι όντως αυνανίστηκε μπροστά στη κάμερα για να κάνει τη σκηνή πιο ρεαλιστική. Εξήγησε ότι το να προσποιείται απλώς με τις εκφράσεις του προσώπου του «απλά δεν δουλεύει… Το πρόσωπο μου έχει τώρα μείνει για πάντα στην αιωνιότητα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ