Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Χριστούγεννα” του Τάκη Καρβούνη

    Μας μάθανε να είμαστε μεγάλοι μα μέσα μας ας μείνουμε παιδιά!

    Αν ήμασταν όλοι παιδιά πως θα ήταν άραγε αυτή η πόλη?

    Ατελείωτες σκέψεις για τους συνανθρώπους μας να πω για αρχή?

    Έκρηξη συναισθημάτων θα τολμήσω να πω και θα συνεχίσω τις λίγες σκέψεις μου: σταματήστε να νοιάζεστε πλέον για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σας, δεν πρέπει να σας νοιάζει…Έχετε σκεφτεί ότι τελικά αυτό μπορεί να είναι που σας κρατάει ”πίσω”? Τουλάχιστον για τους περισσότερους από αυτούς μη νοιάζεστε…Σταματήστε να νοιάζεστε αν είστε “καθωσπρέπει”…Βαδίστε με βάση την δική σας αλήθεια, τα δικά σας πιστεύω, τα δικά σας θέλω… δώστε αγάπη σε αυτούς που πραγματικά την έχουν ανάγκη! Λίγο πριν ξεκινήσετε το ‘ταξίδι’ σας για να πετύχετε κάποιο στόχο, ακόμα και αυτοί που σας αγαπούν, είναι πολύ πιθανόν να σας δώσουν λάθος συμβουλές.

    Δεν το κάνουν επειδή έχουν κακές προθέσεις. Είναι επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτό που επιθυμείτε, τα όνειρα και τους στόχους της ζωής σας (δεν τα έχουν στο μυαλό τους όπως τα έχετε εσείς). Έτσι θεωρούν ότι σας προστατεύουν από το ενδεχόμενο της αποτυχίας, όμως αυτό που πετυχαίνουν είναι να σας απομακρύνουν από την πιθανότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα… Μην αφήσετε τη γνώμη των άλλων να πνίξει την εσωτερική σας φωνή και όλα τα αλλά περισσεύουν…

    Πάψτε να προσπαθείτε να είστε πάντα εσείς οι σωστοί Υπάρχουν μόνο λίγα απόλυτα ‘σωστά’ και ‘λάθη’ σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό που είναι σωστό για σας μπορεί να είναι λάθος για κάποιον άλλο, και αντίστροφα. Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν τη ζωή τους όπως ταιριάζει σε αυτούς. Όταν πρόκειται για στάση κι άποψη ζωής , δεν υπάρχουν και πολλά για τα οποία αξίζει να διαφωνείτε. Και σταματήστε να νοιάζεστε για τα λάθη σας. Τα λάθη σας διδάσκουν σημαντικά μαθήματα. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να μην κάνετε τίποτα, διότι φοβάστε μην κάνετε λάθος.

    Και κάτι για επίλογο: βγες έξω, πέρνα όμορφα κοιτά γύρω στολισμένα όλα, δες τα αστέρια μήπως ήρθε η ώρα? Πίστεψε το, αυτό είναι το μόνο που έμεινε…ταξίδεψέ το εγώ σου και δώσε ένα δώρο στον εαυτό σου!  Γίνε μέρα με την μέρα καλύτερος άνθρωπος , γίνε ο κριτής του εαυτού σου και μην διστάζεις–μην αμφιβάλεις, ζήσε την κάθε σου στιγμή…

    Άλλαξαν αυτά που ήθελες από πέρυσι μέχρι φέτος?? Στο χέρι σου είναι !

    Ζούμε σε έναν κόσμο όπου είμαστε επιρρεπείς στην κρίση μας.

    Tο πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι να βοηθάμε εκείνους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι απλά να αγοράζουμε δώρα σε αυτούς που αγαπάμε!

    Καλές γιορτές! 🙂

    Με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό προς κάθε αναγνώστη!

    Τάκης Καρβούνης!

    Τάκης Καρβούνης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ