Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της

    Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της


    Φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και κοιτώντας λάγνα τον φακό η νεαρή Sistine ιδρώνει κάνοντας πιλάτες

    Είναι γνωστό πως η κόρη του θρυλικού «Rocky», Sylvester Stallone, ασχολείται με το μόντελινγκ και κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

    Η Sistine Stallone που πρόσφατα πάτησε τα 19, δέχθηκε πρόταση από το περιοδικό Love να συμμετάσχει στα σέξι και ηδονοβλεπτικά βίντεο που ετοιμάζει με καλλονές από τον χώρο της μόδας. Η νεαρή είπε το «ναι» και έχοντας τη συγκατάθεση του πατέρα της, πρωταγωνιστεί στις ανδρικές φαντασιώσεις που προβάλει με επιτυχία στο διαδίκτυο το Love.

    Φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και κοιτώντας λάγνα τον φακό η νεαρή ιδρώνει κάνοντας πιλάτες. Η Sistine, καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να συναγωνιστεί επάξια καλλονές, όπως η Bella Hadid, η Irina Shayk και άλλα πρώτα ονόματα του χώρου, τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν με επιτυχία στα εν λόγω βίντεο.

    Δείτε εικόνες και φυσικά το βίντεο:

    Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της Η 19χρονη κόρη του Stallone στο πιο σέξι βίντεο της καριέρας της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ