Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    3 συμβουλές για να ανανεώσετε άμεσα το σαλόνι σας

    Είναι ο χώρος όπου μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, όπου χαλαρώνετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και όπου φιλοξενείτε καλεσμένους. Είναι σημαντικό να ανανεώνετε το σαλόνι σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι απλώς προσθέτετε μικρά πράγματα σε αυτό.

    Το πιο σημαντικό πράγμα στην ανανέωση του σαλονιού σας είναι να βεβαιωθείτε ότι θα εξακολουθεί να μοιάζει με το σπίτι σας αφού γίνουν όλες οι αλλαγές. Μπορείτε να το κάνετε αυτό διατηρώντας κάποια στοιχεία που υπάρχουν ήδη στην υπάρχουσα διακόσμησή σας. Αν έχετε ένα όμορφο χαλί ή ένα άνετο σετ καναπέδων, μην τα ξεφορτωθείτε μόνο και μόνο επειδή χρειάζονται κάποια ανανέωση. Μπορεί απλώς να χρειαστεί να προσθέσετε μερικά νέα μαξιλάρια ή φωτιστικά εσωτερικού χώρου  για να τους δώσετε και πάλι μια φρέσκια εμφάνιση. Φροντίστε ο χώρος να φωτίζεται με φωτιστικά Led και να αερίζεται σωστά, ειδικότερα τις ζεστές ημέρες μπορείτε να έχετε ανεμιστήρες δαπέδου προκειμένου να διατηρείτε κατάλληλες θερμοκρασίες που θα σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τις στιγμές στο σπίτι.

    1. Αν έχετε έναν μαύρο, λευκό ή μπεζ καναπέ, ήρθε η ώρα να προσθέσετε λίγο χρώμα! Επιλέξτε ένα ή δύο χρώματα που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα έπιπλα και βάψτε τους τοίχους σε αυτές τις αποχρώσεις. Αυτό θα δώσει στο σαλόνι σας μια εντελώς νέα εμφάνιση, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για καινούργια πράγματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρωματιστή ταπετσαρία ή να βάψετε ρίγες στον τοίχο πίσω από τον καναπέ.
    2. Αν έχετε κουρτίνες που έχουν φθαρεί με τον καιρό, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή! Αντικαταστήστε τις με κουρτίνες από ύφασμα σε απλά χρώματα, όπως το κρεμ ή το γκρι. Θα προσθέσουν περισσότερη φωτεινότητα στο δωμάτιο και θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο από πριν. Αν δεν σας αρέσουν οι μονόχρωμες κουρτίνες, επιλέξτε αυτές με μικρά μοτίβα, όπως καρό ή ρίγες . Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο!
    3. Το χαλί ή η μοκέτα είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Επιπλέον, φέρνει ζεστασιά και χρώμα στο χώρο. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα στην αγορά που μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το στυλ σας.

    Εφόσον ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το σαλόνι σας από την αρχή με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα συνολικό θέμα για ολόκληρο το χώρο, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης των επίπλων και του συνδυασμού χρωμάτων, ώστε όλα να φαίνονται συνεκτικά και ισορροπημένα όταν ολοκληρωθούν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ