Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    300: Έρχεται σειρά prequel των ταινιών από την Warner

    Η Warner Bros. Television αναπτύσσει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο των 300, της ταινίας του Zack Snyder που βασίζεται στο ομώνυμο διακεκριμένο graphic novel του Frank Miller. Το project φέρεται να είναι ένα πρίκουελ, το οποίο πιθανώς θα επικεντρώνεται στους Σπαρτιάτες που ηγούνταν από τον Λεωνίδα πριν πάνε σε πόλεμο με τον Ξέρξη. Η αρχική ταινία, φυσικά, επικεντρωνόταν σε μια ομάδα 300 Σπαρτιατών στρατιωτών που πήγαν στη μάχη ενάντια στον πολύ μεγαλύτερο περσικό στρατό που ηγούνταν από τον Ξέρξη. Οι 300 όλοι πέθαναν στο τέλος, αλλά πήραν πολλούς περισσότερους Πέρσες μαζί τους.

    300: Έρχεται σειρά prequel των ταινιών από την Warner

    Ενώ τόσο το 300 όσο και το 300 Spartans παίζουν αρκετά ελεύθερα με την ιστορία γύρω από τα γεγονότα, η ιστορία επικεντρώνεται στη Μάχη των Θερμοπυλών, η οποία έλαβε χώρα το 480 π.Χ. Σύμφωνα με το Variety, που πρώτα ανέφερε τη σειρά υπό ανάπτυξη, υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες προς το παρόν και δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια, αλλά φέρεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Zack Snyder τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς. Άλλοι παραγωγοί από την ταινία, συμπεριλαμβανομένων των Deborah Snyder και Wesley Coller της Stone Quarry, καθώς και των Gianni Nunnari, Mark Canton, και Bernie Goldmann, βρίσκονται επίσης σε συζητήσεις να επιστρέψουν.

    Η ιδέα της επέκτασης του σύμπαντος του 300 είναι κάτι που ο Snyder και η Warner επιθυμούν να εξερευνήσουν εδώ και καιρό. Η ταινία απέκτησε ένα σίκουελ, αλλά δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Άλλες φήμες υπήρξαν για ταινίες που θα αναφέρονταν σε άλλες ιστορικές περιόδους και θα γυρίζονταν με τρόπο που να “θυμίζει” το 300.

    300: Έρχεται σειρά prequel των ταινιών από την Warner

    Είναι πιθανό ότι μια σειρά του 300 θα μπορούσε να καταλήξει στο Max, αν και πιθανότατα θα ήταν μια πιο ασφαλής επένδυση αν μεταφερόταν στην πλατφόρμα streaming αυτή καθαυτή.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ