Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    5 υπέροχες λύσεις φωτισμού για το παιδικό υπνοδωμάτιο!

    5 υπέροχες λύσεις φωτισμού για το παιδικό υπνοδωμάτιο! 

    Έχετε αναλάβει τη διακόσμηση του παιδικού υπνοδωματίου; Ψάχνετε να ανακαλύψετε τρόπους για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό για το παιδί σας; Ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διακόσμησης που πρέπει να προσέξετε είναι τα φωτιστικά που θα επιλέξετε για να επιτύχετε την πιο όμορφη ατμόσφαιρα.

    Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά αλλά και λειτουργικά φωτιστικά για το παιδικό υπνοδωμάτιο. Εμπνευστείτε, πάρτε ιδέες και χρησιμοποιήστε εκείνα που ταιριάζουν στη διακόσμηση του δικού του χώρου!

    1. Φωτιστικά οροφής: Τα φωτιστικά οροφής είναι απαραίτητα για κάθε υπνοδωμάτιο, πόσο μάλλον για το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί με το παιδί σας πολλά χαριτωμένα φωτιστικά οροφής! Επιλέξτε φωτιστικά οροφής με ζωάκια, αεροπλάνα ή και με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων που θα το εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στο δωμάτιό του.
    2. Φωτιστικό δαπέδου: Μία πρωτότυπη λύση φωτισμού είναι και τα φωτιστικά δαπέδου. Αν και τα προτιμάμε συνήθως για το καθιστικό ή για την κρεβατοκάμαρα των μεγάλων, αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για το παιδικό υπνοδωμάτιο, κυρίως γιατί είναι πολύ απλό για τα παιδιά να τα ανάβουν και να τα σβήνουν μόνα τους. Ακόμη δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και προσφέρουν επαρκή φωτισμό για κάθε δραστηριότητα!
    3. Επιτοίχια φωτιστικά: Μία έξυπνη λύση για μικρά παιδικά δωμάτια είναι τα επιτοίχια φωτιστικά. Τοποθετήστε τα ακριβώς πάνω από τα κρεβάτια για να εξασφαλίσετε απαλό φωτισμό. Είναι ιδανικά για τις ώρες που διαβάζετε μαζί το αγαπημένο του παραμύθι λίγο πριν αποκοιμηθεί.
    4. Φωτιστικά νυκτός: Για να απομακρύνετε με τον πιο απαλό τρόπο τους εφιάλτες και τον φόβο του παιδιού σας για το σκοτάδι, ένα φωτιστικό νυκτός είναι πάντα απαραίτητο στο παιδικό υπνοδωμάτιο! Ακόμη, μπορείτε να βρείτε και φωτιστικά-προτζέκτορες τα οποία ταξιδεύουν τη φαντασία των μικρών παιδιών με μαγικές σκηνές από αγαπημένα κινούμενα σχέδια ενώ παράλληλα τα βοηθούν να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι!
    5. Παιδικά πορτατίφ και φωτιστικά για το παιδικό γραφείο: Προτιμήστε τις έξυπνες λύσεις φωτισμού που σας προσφέρουν τα πορτατίφ παρέχοντας μόνο το απαραίτητο φως για το κομοδίνο δίπλα στο παιδικό κρεβάτι ή για το πρώτο γραφείο του παιδιού σας. Φροντίστε να επιλέξετε φωτιστικά με διαχρονικά σχέδια και χρώματα ώστε να μην χρειάζεται να τα αντικαθιστάτε κάθε τόσο, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας.
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ