Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    5 μυστικά για να μην χάσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας

    5 μυστικά για να μην χάσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας


    Ένα από τα λίγα αλλά μεγάλα αγχη των αντρών είναι τα μαλλιά τους και η πιθανότητα να τα χάσουν μεγαλώνοντας. Σίγουρα είναι γονιδιακό το θέμα, αλλά μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι για να καθηστερήσετε την διαδικασία και να τα χαρείτε όμορφα και υγιεί για αρκετό καιρό; 5 βήματα όλα και όλα και το πετύχατε!

    1) Επιλέξτε σωστα το σαμπουάν σας. Τα τόσα είδη σαμπουάν που υπάρχουν στην αγορά δεν είναι για μόστρα, υπάρχει λόγος. Διάλεξτε σαμπουάν με βάση τον τύπο μαλλιών σας, καθώς διαφορετικοί τύποι μαλλιών έχουνν και ανάγκες διαφορετικών συστατικών.

    2) Όταν λούζετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και όχι να το γδέρνετε. Να λούζεστε με χλιαρό και όχι καυτό νερό, ενώ να τα στεγνώνετε με μια πετσέτα και όχι με πιστολάκι (μην παραξενεύεστε, κάποιοι άντρες το χρησιμοποιούν!)

    3) Μετά ακολουθεί ένα άλλο μαρτύριο για τα μαλλιά σας…τα προϊόντα στυλιζαρίσματος! Όποιο και να διαλέξετε μόνο κακό κάνει στα μαλλια σας καθώς τα αδυνατίζουν. Το μόνο που θα πρότεινα είναι κάποια προϊόντα με βάση το νερό. Μακρία από κερια και όσα περιέχπυν αλκοόλ.

    4) Μην ξεχνάτε την επίσκεψη στο κομμωτήριο/κουρείο. Είναι απαραίτητο για υγιεί μαλλια΄να τα ανανεώνετε, και αυτό γίνεται με τακτικό κούρεμα των άκρων των μαλλιών.

    5) Τέλος, αλλα σημαντικότερο, είμαστε ότι τρώμε! Όπως ο τρόπος διατροφής επηρεάζει οτιδήποτε άλλο στον οργανισμό μας έτσι επηρεάζει και τα μαλλιά. Τα μαλλιά χρειάζονται πρωτεΐνη, βιτανίνη Β και ωμεγα3 λιπάρα. Επίσης, παν μέτρον άριστον, απλά εμπλουτίστε λίγο την διατροφή σας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ