Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021
More

  5 πράγματα που οι γυναίκες κρατούν μυστικά από τους άντρες

  Σε μικρές αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις, αν όχι όλες, οι περισσότερες από εμάς κρατάμε κάποια μικρά μυστικά από τον σύντροφό μας. Σαν γυναίκες, χρειαζόμαστε να κρατάμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τον εαυτό μας.

  Εξάλλου, πού είναι το κακό αν διατηρούμε ένα μικρό μυστήριο, ακόμα και σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση; Είναι καλύτερα ο αγαπημένος μας, για παράδειγμα, να μην γνωρίζει τα πάντα για αυτά που κάνουμε στην τουαλέτα ή για τον αριθμό των πρώην συντρόφων μας.

  Μάθε για τα 5 μυστικά που διαφυλάσσουν οι γυναίκες από τους συντρόφους τους:

  1. Συγνώμη άντρες, αλλά δεν ξυπνήσαμε τόσο αψεγάδιαστες όσο φαινόμαστε! Έχουμε και εμείς τρίχες σε λάθος σημεία. Πολλές γυναίκες αφαιρούν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με επίπονες μεθόδους όπως το κερί και το λέιζερ.

  2. Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε το αντρικό σας γόητρο, σας ενημερώνουμε πως οι γυναίκες δεν παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν στο κρεβάτι. Και ούτε σας το λένε. Μερικές φορές, οι γυναίκες λένε ακόμα και ψέματα πως ευχαριστήθηκαν τη σεξουαλική επαφή.

  3. Πολλές φορές θα ζητήσουμε από τον σύντροφό μας να κάνει μια εργασία ή να μας βοηθήσει σε μια δουλειά που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Φυσικά και μπορούσαμε να το κάνουμε μόνες μας, ωστόσο δεν είχαμε όρεξη να ασχοληθούμε ή απλώς θέλαμε να σας δούμε να ιδρώνετε συναρμολογώντας την νέα μας πολυθρόνα.

  4. Η αποκάλυψη του αριθμού των πρώην συντρόφων της γυναίκας είναι πραγματικά μη απαραίτητη! Ή τουλάχιστον αυτό λέμε στον εαυτό μας όταν επεξεργαζόμαστε την λίστα των πρώην στο μυαλό μας και την αλλάζουμε για χάρη του νυν.

  5. Μερικές φορές οι γυναίκες (όπως και οι άντρες) φερόμαστε και μιλάμε σκληρά, λέγοντας “Σε θέλω, αλλά δε σε χρειάζομαι”. Κάτι που δεν ισχύει. Απλώς φοβόμαστε να το παραδεχτούμε όχι μόνο στον συντροφό μας, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Γιατί είμαστε δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες. Αλλά και οι δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες ερωτεύονται, απλώς ίσως χρειάζεται χρόνος ώστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

   

  Δείτε Επίσης