Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    6 πράγματα που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

    6 πράγματα που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

    Αν έχετε κουραστεί να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και θέλετε να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, η επένδυση σε μερικά πράγματα θα αποδειχθεί σίγουρα αποτελεσματική.

    1. Λάδι για μασάζ

    «Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που παρεμποδίζουν την απόλαυση του σεξ είναι το στρες και το άγχος», λέει η ψυχολόγος Φαίδρα Ρογκοτέτιμ. Αν είστε αγχωμένοι, το μασάζ είναι ένας γρήγορος τρόπος να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας.

    2. Sex toys

    Στην ψυχοθεραπεία, τα ζευγάρια συχνά αναλαμβάνουν να μάθουν περισσότερα για το σώμα του άλλου. Το σεξ πρέπει να είναι παιχνιδιάρικο, λένε οι ειδικοί. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχέση σας, αναζητήστε τρόπους να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα.

    3. Δονητής

    Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 75% των γυναικών δεν έχουν οργασμό μόνο κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Υπάρχουν επίσης δονητές που λειτουργούν χωρίς εισαγωγή και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να δονούν την κλειτορίδα με τη σωστή ταχύτητα ώστε να επιτευχθεί οργασμός.

    4. Λιπαντικό

    Σύμφωνα με έρευνα της Durex, περίπου το 43% των Ελλήνων έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικά και το 65% τα χρησιμοποιεί για να ενισχύσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Οι ειδικοί συνιστούν να τρίβετε το λιπαντικό ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη για να ελέγξετε το ιξώδες και την υφή του. Αναζητήστε φυσικά λιπαντικά με βάση το νερό που δεν περιέχουν parabens και άλλες χημικές ουσίες και έχουν αίσθηση παρόμοια με τις φυσικές εκκρίσεις.

    5. Μουσική

    Όπως έδειξε έρευνα από το Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ, μπορεί να αυξήσει τη διέγερση, επειδή ενεργοποιεί τις περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την ευχαρίστηση, τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να ερεθιστείτε, δοκιμάστε να βάλετε το αγαπημένο σας ερωτικό τραγούδι.

    6. Ερωτικά βιβλία

    Τα σεξουαλικά εγχειρίδια έχουν εξελιχθεί πολύ. Υπάρχουν εκατοντάδες για να διαλέξετε και πολλοί σεξολόγοι τα συνιστούν στα ζευγάρια ως έναν τρόπο να διατηρούν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις αναμμένες. Θα βρείτε πολλά βιβλία με ερωτικά κείμενα και ερωτικά έργα τέχνης στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ