Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    6 πραγματα που δεν προσεξαμε στο trailer του X-Men: Apocalypse

    X-Men-Apocalypse-Movie-Scale

    Το X-Men: Apocalypse είναι μια ταινία που θα μας απασχολήσει πολύ το 2016, το πρώτο του εντυπωσιακό trailer ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, και σίγουρα ήταν πολλά εκείνα που δεν είδαμε, δεν προσέξαμε και πάει λέγοντας.

    Σίγουρα σε ένα trailer δεν μπορούν όλα να γίνουν αντιληπτά και είναι δεδομένο ότι κρύβονται εκπλήξεις, εμφανίσεις που δεν περιμεναμε και πολλά ακόμα φυσικά. Το παρακάτω βιντεάκι μας αποκαλύπτει 6 πράγματα, τα οποία σίγουρα δεν προσέξαμε.

    Αυτά είναι τα λεγόμενα easter Εggs (δηλαδή οι εκπλήξεις που υπάρχουν σε αυτό), οι συνδέσεις με τις παρελθοντικές ταινίες, αλλά και με μερικούς χαρακτήρες από τις πρωτότυπες ταινίες και άλλους που λείπουν και σίγουρα αρκετά ακόμα, όπως θα δείτε.

    Το «X-Men: Apocalypse» θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’80 και μαζί με το cast που γνωρίσαμε στο «First Class» θα αναμετρηθεί με έναν αρχαίο μεταλλαγμένο, τον Apocalypse. Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2016.

    [ad id=”6783″]

    Στο X-Men: Apocalypse πρωταγωνιστούν οι James McAvoy (Professor Charles Xavier / Professor X), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto), Jennifer Lawrence (Raven Darkhölme / Mystique), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast) Oscar Isaac (En Sabah Nur / Apocalypse), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Tye Sheridan (Scott Summers / Cyclops) και αρκετοί άλλοι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ