Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    68 μόνιμες προσλήψεις στην ΡΑΑΕΥ

    68 μόνιμες προσλήψεις στην ΡΑΑΕΥ

    Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην ΡΑΑΕΥ.

    68 μόνιμες θέσεις εργασίας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, μέσω ΑΣΕΠ.


    Οι προσλήψεις αφορούν μηχανικούς, χημικούς, γεωπόνους και Γεωλόγους.

    Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών

    Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, όπως αυτά περιγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ υποβάλλουν στην Ρ.Α.Α.Ε.Υ. την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποδοχής αιτήσεων για νέες προσλήψεις (https://careers.raaey.gr/) όπως αυτή έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της ΡΑΑΕΥ.


    Η αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο Παράρτημα Ε’ της παρούσας. Επίσης, ο Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο της Αρχής πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

    Θα είναι προσβάσιμος και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποδοχής αιτήσεων. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

    Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια / πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, έστω και αν υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.


    Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών αρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 και λήγει την 29η Νοεμβρίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα της υποβολής της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων της Ρ.Α.Α.Ε.Υ. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποδοχής αιτήσεων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄ της παρούσας) υποβάλλεται Ηλεκτρονική αίτηση – υποψηφιότητα που επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, (Α΄ 75), με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση), η οποία συνοδεύεται επί ποινή απαραδέκτου από τα κάτωθι στοιχεία και δικαιολογητικά:

    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

    Αντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα.


    Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

    Ευκρινή αντίγραφα για τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την προκήρυξη δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία να προκύπτουν τα αναγκαία γενικά και ειδικά προσόντα, σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α’, Β’, Γ’ και Δ’.

    Αν δεν υποβληθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.

    Ο αριθμός πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης και η ημερομηνία υποβολής αυτής θα εμφανίζονται στον υποψήφιο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων, όταν αυτός θα έχει συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία της προκαθορισμένης φόρμας και η αίτησή του θα εμφανίζεται ως «Καταχωρημένη».

    Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσε ο υποψήφιος. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

    Ο υποψήφιος στην ηλεκτρονική του αίτηση επιλέγει μία (1) από τις τέσσερις (4) κατηγορίες που επιθυμεί (ΕΕΠ Θετικών Επιστημών, ΕΕΠ Οικονομικών, ΕΕΠ Νομικών, ΕΕΠ Κοινωνικών Επιστημών), και ακολούθως επιλέγει τουλάχιστον έναν (1) κωδικό θέσης γνωστικού αντικειμένου/εξειδίκευσης της κατηγορίας.

    Ο υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία (1) ηλεκτρονική αίτηση για κάθε μία (1) κατηγορία (ΕΕΠ Θετικών Επιστημών, ΕΕΠ Οικονομικών, ΕΕΠ Νομικών, ΕΕΠ Κοινωνικών Επιστημών), έως τέσσερις (4) συνολικά.

    Τροποποίηση της αίτησης ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ