Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Το One Piece συνεχίζει το ταξίδι του για δεύτερη σεζόν

    Το One Piece συνεχίζει το ταξίδι του για δεύτερη σεζόν

    Τα νέα είναι σπουδαία! Το Netflix ανανέωσε και επίσημα το “One Piece” για δεύτερη σεζόν.

    Ο Eiichiro Oda, δημιουργός της σειράς, ήταν αυτός που μετέδωσε την είδηση με την βοήθεια ενός Den Den Mushi, ενώ παράλληλα προϊδέασε την εμφάνιση του Tony Tony Chopper, του γιατρού που έφαγε ένα Devil Fruit, το οποίο του επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε υβρίδιο. Ο χαρακτήρας έχει την την εμφάνιση ελαφιού, και αποτελεί το έκτο μέλος των Straw Hat Pirates, πλάι στους Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) και Taz Skylar (Sanji).

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Η ανανέωση έρχεται δυο βδομάδες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην συνδρομητική, διάστημα κατά την διάρκεια του οποίου ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των θεατών. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά υποθέτουμε ότι τόσο το προαναφερόμενο cast, όσο και οι Vincent Regan, Jeff Ward, Morgan Davies, Aidan Scott, Peter Gadiot και Ilia Isorelýs Paulino θα επιστρέψουν για τις νέες περιπέτειες.

    Αυτό που παραξενεύει στην ανακοίνωση είναι το γεγονός “τα σενάρια θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να ετοιμαστούν”, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη δήλωση του CEO της Tomorrow Studios (εταιρεία παραγωγής της σειράς), Marty Adelstein, που είχε πει ότι τα σενάρια της δεύτερης σεζόν “είναι έτοιμα” και ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος με 18 μήνες για την μετάδοση. Όπως και να ‘χει, οι κάμερες δεν θα ρολάρουν αν δεν λήξουν οι απεργίες στο Χόλιγουντ, οπότε και αναγκαστικά θα περιμένουμε.

    Στο μεταξύ, να σας πούμε ότι η προσθήκη του Chopper ήταν αναμενόμενη, με πολλούς fans να υποθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποια θα είναι η εμφάνισή του, και τον co-showrunner, Steven Maeda, να παραδέχεται ότι ο χαρακτήρας θα είναι μια “πρόκληση”.

    Η πρώτη σεζόν κατέκτησε την πρώτη θέση στο Top 10 της συνδρομητικής σε 84 χώρες, με τα νούμερά της να είναι καλύτερα από αυτά του “Cowboy Bebop”, το οποίο το Netflix ακύρωσε τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της. Κατά την γνώμη μας, το “‘One Piece’ είναι ένα live action adaptation που αξίζει να δουν όλοι οι fans της σειράς, ακόμα και οι λίγο πιο σκεπτικοί. Πραγματικά πρόκειται ίσως για την καλύτερη και πιο πιστή μεταφορά από anime που έχουμε δει ποτέ. Ενώ ταυτόχρονα η σειρά είναι καλή σε όλους τους τομείς ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν κάποια γνώση του αρχικού υλικού και να μην φοβηθούν να το ξεκινήσουν”.

    Διαβάστε το αφιέρωμά μας με τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε η live-action μεταφορά σε σχέση με τα manga και anime, ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ