Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Throg ‘ξεπηδά’ από διαγραμμένη σκηνή του Loki

    Ο Throg 'ξεπηδά' από διαγραμμένη σκηνή του Loki

    Μια διαγραμμένη σκηνή από την πρώτη σεζόν του “Loki” έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και αποκάλυψε την εμφάνιση του Throg, της εκδοχής του Thor που είναι βάτραχος.

    Στο βίντεο βλέπουμε τον Βάτραχο Thor να μπουκάρει στην στέψη του Loki (Tom Hiddleston) και να κλέβει την παράσταση. Ο Chris Hemsworth, που δανείζει την φωνή του στον Thor, κατηγορεί τον Loki ότι τον μεταμόρφωσε σε βάτραχο και του επιτήθεται με το Mjolnir, που πλέον είναι μινιατούρα.

    Δείτε την σκηνή παρακάτω:

    Η σκηνή μάλλον πάρθηκε από την κυκλοφορία της σεζόν σε Blu-Ray. Λόγος της διαγραφής της μπορεί να έχει να κάνει με το ύφος της, το οποίο είναι πιο κωμικό σε σχέση με τις άλλες σκηνές που την περιτρυγύριζαν και οι οποίες έδειχναν αποσπάσματα της ζωής του Loki, που ήταν κάπως καταθληπτικά, ή – όπως είχε πει στο παρελθόν ο παραγωγός Eric Martin – ήθελε να “προχωρήσει τα πράγματα”, παρά το πόσο αστεία είναι.

    Τον Throg εμείς τον είδαμε σε μια πολύ μικρή σκηνή του πέμπτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν, κατά το οποίο ο Loki έχει πάει στο Void – ένα παράξενο μέρος στο τέλος του χρόνου, γεμάτο κυνδύνους και διάφορες εκδοχές του. Η αμφίβια εκδοχή του χαρακτήρα ήταν σε ένα βάζο με την ετικέτα “T365” (πιθανή αναφορά στο “Thor #365” όπου και είχαμε δει τις περιπέτειες του Frog of Thunder).

    Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου. Συνολικά αναμένουμε έξι επεισόδια, των οποίων η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Η δεύτερη σεζόν του ‘Loki’ συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό”.

    Άλλοι ηθοποιοί θα είναι οι Sophia Di Martino (διαβάστε γιατί δουλεύει στα McDonald’s), Ke Huy Quan (διαβάστε τί δουλειά κάνει), Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw και Wunmi Mosaku. Επιπλέον, αναμένουμε να δούμε τον Jonathan Majors, του οποίου η ενσάρκωση ως Victor Timely θα γίνει “μεγάλο μέρος της σειράς”, όπως μάς προϊδέασε και η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

    Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνουν οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani, με τον Eric Martin να γράφει το σενάριο. Οι Benson, Moorhead, Martin, Hiddleston, Michael Waldron, Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum και Kevin R. Wright είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Ανυπομονείτε για το “Loki”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ